Tragedie în sportul românesc. Suporterii au transmis sute de mesaje de condoleanţe

Fostul jucător al celor de la Gaz Metan, Gheorghe Callo, a decedat. A fost cel mai bun marcator al echipei.

21 iul. 2021, 13:00
Tragedie în sportul românesc. Suporterii au transmis sute de mesaje de condoleanţe

Tragedie în sportul românesc. Fostul mijlocaș al echipei Gaz Metan Mediaș, Gheorghe Callo, s-a stins din viață, anunță oficialii grupării de pe Târnava Mare. Callo a evoluat pentru Gaz Metan în perioada 1996-2001 și a făcut parte din echipa care a promovat în Liga 1, după o absență de 50 de ani.

Tragedie în MMA. Luptătorul Murod Hanturaev a murit într-un teribil accident rutier
În sezonul 1999/2000, la capătul căruia Gaz Metan revenea în primul eșalon, Gheorghe Calo a fost unul dintre artizanii acelei performanțe. Mijlocașul a bifat 29 de meciuri și a marcat de 10 ori, fiind golgheterul echipei.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!”,  au transmis suporterii celor de la Gaz Metan Mediaș, pe pagina oficială de Facebook, după o nouă tragedie în sportul românesc.

Marius Şumudică, după ce CFR Cluj a fost condusă la pauză în Gibraltar: „A trebuit să sparg două sticle ca să se trezească jucătorii”

Din păcate venim cu o veste tristă pentru suporterii echipei noastre🖤🖤Fostul jucător al Gazului, din perioada…

Posted by Suporteri Gaz Metan Medias on Tuesday, July 20, 2021

Şi fotbalul mondial este în doliu. Jucătorul de fotbal de origine uruguayană Williams Martinez s-a sinucis la doar 38 de ani, conform unei știri transmise de ESPN Deporters, care citează agenția EFE. Jucătorul de fotbal și-a pus capăt zilelor în cursul zilei de sâmbătă. De-a lungul vremii, Williams Martinez a evoluat la mai multe echipe din Anglia, Franța, dar și din America de Sud. În prezent, fotbalistul era legitimate la echipa Villa Teresa, din liga secundă uruguayană.

Gestul său vine după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost testat pozitiv la infecția cu coronavirus. Federația Uruguayană de Fotbal a transmis condoleanțe familiei și și-a exprimat regretul pentru moartea jucătorului.

„Regretăm profund și suntem șocați de moartea jucătorului uruguayan Williams Martínez. Condoleanțele pentru familia și prietenii săi”, a transmis, pe Twitter, Federația Uruguayană de Fotbal.