TRAGEDIE în Vâlcea. O fetiţă de 10 ani a murit în ambulanţă

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au deschis o anchetă după ce o fetiţă în vârstă de 10 ani din localitate a murit în timp ce era transportată cu ambulanţa la un spital din Capitală. Copila a fost iniţial la la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, acuzând dureri puternice de cap.

16 mart. 2017, 09:52
TRAGEDIE în Vâlcea. O fetiţă de 10 ani a murit în ambulanţă

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat, pentru Mediafax, că poliţiştii încearcă mai întâi să stabilească împrejurările în care fetiţa a murit şi care este cauza decesului.

Fetiţa în vârstă de 10 ani, din Râmnicu Vâlcea, a ajuns, marţi, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, iar după ce au consultat-o, medicii au decis transferarea ei către un spital din Bucureşti. Se pare că fetiţa acuza dureri mari de cap. Ea a murit în ambulanţă, în drum spre Bucureşti.

„A fost întocmit dosar penal. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Râmnicu Vâlcea – Biroul de investigaţii criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Citeşte şi Fetiţă de un an strivită de un dulap. Copilul a fost găsit mort de părinţi