Tragedie la Revelionul artiștilor! Un bărbat din București a murit chiar în timpul petrecerii

Revelionul artiștilor, organizat la un restaurant din Târgu Jiu, s-a încheiat tragic pentru un bărbat din București. Acesta și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit din senin în fața soției sale.

07 ian. 2023, 16:18
Tragedie la Revelionul artiștilor! Un bărbat din București a murit chiar în timpul petrecerii

Tragedie la Revelionul artiștilor! Un bărbat în vârstă de 76 de ani a murit vineri seară  în timp ce se afla cu soția sa la Revelionul artiștilor, organizat la un restaurant din Târgu Jiu.

Citește și FOTO: Accident oribil. Cine erau persoanele care au fost zdrobite instant, în urma impactului: „Mașina e o armă!”

Tragedie la Revelionul artiștilor!

Bărbatul este un fost chestor din București care a fost invitat cu soția sa să participe la evenimentul dedicat artiștilor. După ce s-a cazat la motelul restaurantului, acesta a început să se simtă rău și la un moment dat, a căzut chiar în fața soției sale.

Speriată, femeia a sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță.

Atunci când medicii de pe ambulanță au ajuns la motelul unde se afla victima, aceasta nu mai prezenta semne vitale și din păcate medicii au fost nevoiți să îi constate decesul.

Trupul bărbatului a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

În urma acestei tragedii polițiștii din Gorj au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Au murit sufocați după ce s-au înghesuit să vadă mai bine artificiile

Dorința de a vedea focurile de artificii cât mai bine le-a adus sfârșitul petrecăreților în noaptea dintre ani.

Cel puțin nouă oameni au murit sufocați, după ce s-au înghesuit să vadă artificiile, a transmis poliția. S-a întâmplat în Unganda, în noaptea dintre ani.

Printre victime se numără și un băiat de zece ani. Cu toții au rămas blocați pe un coridor îngust dintr-un mall situat lângă capitala Kampala.

Oamenii au încercat să scape de aglomerație trecând printr-un pasaj din Freedom City Mall, imediat după miezul nopții. La scurt timp s-a produs tragedia.

„Foarte mulţi au rămas blocaţi în timp ce intrau (pe coridor) în număr mare ca să vadă artificiile. În timp ce făceau asta, mulţi au murit sufocaţi. Până în prezent a fost confirmat decesul a nouă persoane”, se arată într-un comunicat transmis de poliţie.

Petrecăreții sărbătoreau Anul Nou la mallul situat pe o autostradă care leagă Kampala de Aeroportul Internaţional Entebbe.

Citește și Încă o moarte subită în România. Fostul șef din Poliție a fost găsit decedat în camera de hotel