Tragedie! Lumea a pierdut un actor important! Un nume mare al comediei a murit subit : Era unul la un milion

Un actor venerabil, cunoscut cel mai bine pentru activitatea sa de televiziune din numeroase seriale, a murit subit în cursul zilei de marţi. Vestea a venit ca un fulger pentru milioane de oameni care au râs la glumele lui.

RomaniaTV.net
14 mai 2019, 18:59
Tragedie! Lumea a pierdut un actor important! Un nume mare al comediei a murit subit : Era unul la un milion

Legendarul comic Tim Conway a murit la vârsta de 85 de ani. Acesta a făcut generații de oameni să râdă la emisiuni TV, cum ar fi „Marina lui McHale” și „Salonul Carol Burnett”. Vestea a fost dată de publicistul său.

Artist mort la 36 de ani, fanii sunt stupefiaţi. Vedeta tocmai se operase în Germania 

Conway a câștigat mai multe premii Emmy, cel mai recent în 2008 pentru rolul său de oaspete în emisiunea de comedie „30 Rock”, în care a jucat Bucky Bright, o stea veche, uitată de mult timp, scrie nbcnews.com.

Lovitura actorului de la Hollywood a aparut in „Marina lui McHale”, cand Conway a fost distribuit pentru a juca pe Ensign Charles Parker. Acesta fost nominalizat pentru cel mai bun actor Emmy în 1963. Cu toate acestea, el va fi cunoscut în showul de comedie „Carol Burnett”, emisiunea iconică a comediei de desene din anii 1970, printre care se numără și Burnett, Conway, Harvey Korman, Lyle Wagoner și Vicki Lawrence.

„A fost unul dintr-un milion, nu numai ca un comedian strălucitor, ci ca o ființă umană iubitoare. Îmi prețuiesc vremurile pe care le aveam împreună atât pe ecran, cât și pe jos, și va fi în inima mea pentru totdeauna”, a declarat un coleg de breaslă.

Conway, un nativ din Ohio, a spus că rădăcinile sale de Midwestern au jucat bine pe „Burnett” și comedia lui mai blândă și mai puțin ofensivă.

„Cred ca Midwest-ul este inima comediei in aceasta tara si un pic mai mult din sud”, a spus el in Wisconsin State Journal in 2005. „Din anumite motive, suntem doar mai relaxati, intelegeti mai mult . … Și cei din Midwestern au un simț al umorului. „

Doliu în România. A murit după ce medicii l-au resuscitat timp de 16 ore 

Chiar și după ce a petrecut timpul la „Burnett”, Conway a continuat să lucreze și a rămas o forță de comedie relevantă. În anii ’80, a produs o serie de benzi VHS de comedie populare cu personajul „Dorf”, o personajă diminuată, care a încercat hilar să-i învețe pe spectatori cum să pescuiască, să joace golf și baseball.

El a avut un impact asupra generațiilor următoare, ca vocea lui Barnacle Boy, pe seria populară animată „SpongeBob SquarePants”.

Thomas Daniel Conway sa născut pe 15 decembrie 1933, în suburbia din Cleveland, Willoughby, Ohio.

A urmat şcoala la Bowling Green State University și a servit în Armata S.U.A., înainte de lansarea în cariera sa de comedie.