Tragedie pentru un cunoscut artist. Fiica lui, de doar 4 ani, a murit

Tragedie pentru un cunoscut artist. Fiica lui, de doar patru ani, a murit. Este vorba despre rapper-ul Fetty Wap, care trece prin cea mai urâtă perioadă a vieţii sale. Vestea tristă a fost confirmată de mama lui Lauren, Turquoise Miami, pe Instagram, potrivit TMZ.

03 aug. 2021, 10:01
Tragedie pentru un cunoscut artist. Fiica lui, de doar 4 ani, a murit
Rapper-ul Fetty Wap trece prin momente grele

Tragedie pentru un cunoscut artist. Momentan nu se cunoaște cauza morții micuţei. ”Aceasta este uimitoarea, frumoasa, amuzanta, vibranta, iubitoarea, talentata, inteligenta și dura prințesă Aquarius. Dacă vedeți această postare derulând sau pur și simplu spuneți „te iubesc LAUREN”, pentru că se spune că sufletele ne pot simți dragostea #RIP”, este mesajul emoţionant transmis pe Instagram.

Citeşte şi: Tragedie imensă! Un celebru rapper a murit la vârsta de 20 de ani. Avocatul său a anunțat că s-a sinucis

Tragedie pentru un cunoscut artist

Fetty Wap nu a confirmat decesul micuţei, însă apropiaţii acestuia susţin că artistul este extrem de afectat de situaţie. Asta în ciuda faptului că Turquoise Miami şi Fetty Wap au fost implicaţi într-un scandal de curând, femeia acuzându-l pe artist că a rămas în urmă cu plata pensiei alimentare şi nu se interesează de soarta copilului.

Cine este rapper-ul Fetty Wap

Fetty Wap (30 de ani), despre care se spune că ar avea, deja, şase copii cu cinci femei diferite, a devenit celebru în 2015, când single-ul său „Trap Queen” a urcat până pe locul 2 în topul Billboard Hot 10 din Statele Unite ale Americii.

Fetty Wap a fost implicat în mai multe scandaluri, fiind acuzat de comiterea unui număr mare de infracţiuni, inclusiv asalt, defăimare sau încălcarea legii drepturilor de autor. În noiembrie 2017 a fost arestat, după ce a fost prins beat la volan. De asemenea, artistul nu avea, în acel moment, permis de conducere.


loading...