Tragedie rutieră în Bacău. Doi morţi şi trei răniţi, intervin şase ambulanţe

Un accident rutier în urma căruia două persoane au decedat s-a produs, duminică, în localitatea Filipeşti, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

11 apr. 2021, 18:08
Tragedie rutieră în Bacău. Doi morţi şi trei răniţi, intervin şase ambulanţe

În accident au fost implicate două autoturisme, potrivit ISU Bacău.

Erau patru persoane într-un autoturism, dintre care două decedate şi două încarcerate, şi într-un alt autoturism o persoană încarcerată„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Citeşte şi Accident mortal în Arad. Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce o maşină s-a răsturnat într-un canal

La faţa locului sunt prezente patru ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, două ambulanţe SMURD de la Bacău şi Neamţ şi două echipaje de descarcerare din cadrul ISU.

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident cu doi morţi şi trei răniţi provocat de un tânăr de 18 ani care s-a urcat beat la volan

Tot duminică, doi motociclişti au fost răniţi grav, în două accidente produse în judeţul Argeş, pe DN 73 şi DN 7C. Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, primul accident s-a înregistrat pe DN 73, în localitatea Mihăeşti.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani (…), care conducea o motocicletă pe DN 73, din direcţia Piteşti către Câmpulung, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi dezechilibrat, căzând pe carosabil. În urma evenimentului, motociclistul a fost preluat inconştient de către echipajele medicale„, precizează IPJ Argeş.