Traian Băsescu, avertisment pentru Nicuşor Dan. „Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că fiecare candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei are şansa lui. "Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti", a afirmat europarlamentarul, explicând că nueste în competiţie cu Nicuşor Dan.  

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 12:10
Traian Băsescu, avertisment pentru Nicuşor Dan. „Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti”

„Fiecare are şansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti”, a declarat Traian Băsescu, luni seară, la postul B1Tv, cu privire la candidatura sa la Primăria Capitalei.

Fostul preşedinte a amintit că a fost unul dintre cei care au iniţiat susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

Cât despre declaraţia lui Nicuşor Dan care a susţinut că susţinătorii PMP nu îl vor vota pe Traian Băsescu pentru că vor vedea avantajele unui vot util, fostul primar general a menţionat: „Eu am mai văzut campanii cu vot util. Am văzut prea multe la viaţa mea, prea multe competiţii, ca să cred numai în votul util. Cei care se păcăleasc cu această abordre trebuie să ştie că la votul uninominal este altfel, iar Primăria este despre cineva care poate administra Bucureştiul”.

Elena Udrea, după anunţul lui Băsescu: „Îşi pot lua galetuşele din nisip şi pot merge acasă! Băsescu, candidează!”

Traian Băsescu a afirmat că nu se află în competiţie cu Nicuşor Dan, ci cu PSD. 

Liderul PMP, Eugen Tomac, invită membri PMP şi susţinătorii la strângerea de semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Bucureşti.

Nicuşor Dan, prima reacţie la candidatura lui Băsescu: „E legitim ce face PMP. Lupta va fi între PSD şi anti-PSD”