Elena Udrea, după anunţul lui Băsescu: „Îşi pot lua galetuşele din nisip şi pot merge acasă! Băsescu, candidează!”

Fosta protejată a lui Traian Băsescu, căzută în dizgraţie după ce a fost condamnată în dosarul Gala Bute şi a fost fugită din ţară pentru a evita detenţia, Elena Udrea salută anunţul candidaturii fostului preşedinte la Primăria Capitalei.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 19:23
Elena Udrea, după anunţul lui Băsescu: „Îşi pot lua galetuşele din nisip şi pot merge acasă! Băsescu, candidează!”

Elena Udrea afirmă, luni seară, după anunţul privind candidatura lui Taian Băsescu la Primăria Capitalei că ”se face din nou politică în România”. ”Traian Băsescu, candidează! Şi ca întotdeauna, câştigă”, a scris Udrea, afirmând că ceilalţi candidaţi şi susţinătorii lor ”îşi pot lua galetuşele din nisip şi pot merge acasă”.

Candidatura lui Băsescu la alegerile locale a fost vehiculată de mai bine de o săptămână, dar a fost anunţată oficial luni, 10 august, prin preşedintele PMP Eugen Tomac, printr-o postare pe Facebook.

Gabriela Firea, mai încrezătoare ca oricând în şansele sale la primărie: „Viaţa este o competiţie cu noi înşine, nu cu alte personaje”

„În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP!

Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București!

Cu Băsescu înainte!

Toți pentru București!”, este mesajul postat de Tomac pe Facebook şi  comentat luni seară de Elena Udrea.

„Gata, s-a terminat cu gluma!
Candidatii si sustinatorii lor, cei aflati la vedere sau ascunsi aiurea, prin „paduri”, isi pot lua galetusele din nisip si pot merge acasa!
Traian Basescu, candideaza! Si ca intotdeauna, castiga!
Se face din nou politica in Romania! Se face din nou administratie in Romania!”, este ironia „blondei lui Băsescu” la adresa contracandidaţilor.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ! ESTE OFICIAL: Traian Băsescu este candidat la Primăria Capitalei. Vrea să reînvie PDL

În repetate rânduri, Traian Băsescu a afirmat în ultima perioadă că este dispus să candideze la funcţia de primar, după ce PNL şi USR PLUS nu au acceptat şi PMP în alianţa care-l susţine pe Nicuşor Dan şi care va propune candidaţi comuni la primăriile de sector.

Fostul preşedinte şi primar general Traian Băescu a declarat, luni seară, după ce a fost făcut anunţul privind candidatura sa la Primăria Capitalei, că fiecare are şansa lui. ”Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti, a afirmat Băsescu care a precizat că nu este în competiţie cu Nicuşor Dan. 

”Fiecare are şansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti”, a declarat Traian Băsescu, luni seară, la B 1 Tv, referitor la candidatura sa la Primăria Capitalei.

Băsescu a reiterat ideea că a fost unul dintre cei care au iniţiat susţinerea lui Nicuşor Dan. Întrebat ce crede despre declaraţia lui Nicuşor Dan potrivit căreia susţinătorii PMP vor vedea avantajele unui vot util şi-l vor vota pe el, nu pe Traian Băsescu, fostul primar general a declarat: ”Eu am mai văzut campanii cu vot util. Am văzut prea multe la viaţa mea, prea multe competiţii, ca să cred numai în votul util. Cei care se păcăleasc cu această abordre trebuie să ştie că la votul uninominal este altfel, iar Primăria este despre cineva care poate administra Bucureştiul”.

De asemenea, Băsescu a precizat că nu este în competiţie cu Nicuşor Dan, ci cu PSD.

Băsescu susţine că sunt prea multe lucruri în Capitală aşa cum le-a lăsat el după ce nu a mai fost primar general.

Liderul PMP, Eugen Tomac, invită membri PMP şi susţinătorii la strângerea de semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Bucureşti.