Traian Băsescu, cu nepoata în braţe de ziua lui FOTO

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, luni, 62 de ani şi îşi petrece ziua împreună cu familia. Încă de dimineaţă, la Vila Lac a sosit fiica sa cea mică, Elena Băsescu, împreună cu fetiţa ei, Sofia Anais.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 09:30
Traian Băsescu, cu nepoata în braţe de ziua lui FOTO

Elena Băsescu i-a urat „La mulţi ani” preşedintelui Traian Băsescu pe un site de socializare, unde a postat şi o fotografie în care şeful statului îşi ţine în braţe nepoţica, Sofia Anais.

„La mulţi ani, tati!”, a fost mesajul scris de Elena Băsescu alături de fotografie.

Pentru Traian Băsescu, aceasta este prima aniversare în calitate de bunic.

CITEŞTE ŞI: Nepoata lui Traian Băsescu, răsfăţata familiei. Vezi cum este alintată

Anul trecut, Traian Băsescu a fost sărbătorit la Sinaia. Oaspeţi i-a avut printre alţii, pe Anca Boagiu şi Adriean Videanu. A curs cu daruri atunci şi la Palatul Cotroceni. Premierul, preşedintele Senatului şi primarul Capitalei i-au trimis flori.

În 2011, Băsescu a sărbătorit tot la vila de protocol. Aproape toţi parlamentarii PDL s-au înghesuit să-i ureze „La mulţi ani!”, iar cu un an înainte de ziua lui Traian Băsescu a mers la o şedinţă la Guvern, apoi a dat un interviu radio.

În 2009, de ziua lui, Băsescu era în plină campanie pentru prezidenţiale. Liderii PDL i-au adus atunci un tort în culorile naţionale.

În primii ani de mandat, Traian Băsescu şi-a sărbătorit ziua de naştere ba pe malul mării, la Neptun, ba pe Valea Prahovei, cu familia şi cu liderii PDL, pe atunci apropiaţi ai şefului statului.