Traian Băsescu, critic la adresa tinerilor politicieni: Ridzi, Şova, Ponta – o generaţie ratată

Traian Băsescu se declară dezamăgit de tinerii aflaţi în ultimii ani în prim-planul vieţii politice. El a subliniat luni seara că aceştia fac parte dintr-o generaţie ratată.

16 feb. 2015, 20:23
Traian Băsescu, critic la adresa tinerilor politicieni: Ridzi, Şova, Ponta – o generaţie ratată

Traian Băsescu a activat în politică din 1990, când a deţinut funcţia de subsecretar de stat în ministerul tranporturilor în primul guvern Roman, iar acum, după 25 de ani, se declară dezamăgit de actuala generaţie de tineri politicieni, aflată în ultima vreme în ărim-planul vieţii publice.

Citeşte şi Traian Băsescu: N-am avut nicio informaţie că Udrea ar fi implicată în lucruri ilegale VIDEO

„Avem o generaţie ratată de tineri politicieni. Cea din care face parte Victor Ponta, Dan Şova… Din păcate şi Monica Ridzi, pe care am susţinut-o enorm, ca fiind o tânără cu aptitudini…

Citeşte şi Încă o lovitură pentru Monica Iacob Ridzi. Ce legătură este între soţul ei şi dosarul „Gala Bute”

E o generaţie tânără, ratată. Tot spuneam: să vină tinerii! Au venit şi sunt o dezamăgire. Ponta un plagiator, mincinos. Ce simbolistică este el pentru generaţia tânără? Mă uit la Tomac, încep investiţia în el. A fost unul din puţinii care au rămas lângă mine până în ultima zi a mandantului, ca de altfel şi ceilalţi 5-6 parlamentari de la PMP, alături de Elena Udrea. O să le fiu recunoscător şi cât o să pot o să-i ajut”, a spus Traian Băsescu.

Citeşte şi Băsescu, despre miniştrii penali: Nimeni nu şi-a găsit culcuş la mine. Reacţie la acuzaţia lui Gabriel Sandu