Traian Băsescu: Nefericitul Cuc, redescoperit de Daddy, poate fi respins de Iohannis tocmai fiindcă a fost revocat pentru incompetenţă

Publicat: Joi, 21 Februarie 2019 09:08 // Actualizat: Joi, 21 Februarie 2019 09:09 // Sursa: romaniatv.net

Fostul preşedinte Traian Băsescu critică nominalizarea lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor, spunând că "nefericitul" Cuc a fost nevoit să demisioneze de la Transporturi pentru ca acum "să fie redescoperit de Daddy ca fiind soluţia de profesionist sadea” şi îi transmite preşedintelui Klaus Iohannis că poate respinge nominalizarea tocmai pentru că în 2017 a semnat revocarea lui pentru incompetenţă.

"După ce a încercat la Ministerul Transporturilor cu Olguţa Vasilescu şi cu Mircea Drăghici, ultima nominalizare a Liderului Suprem pentru acest minister greu, făcută în ultima zi a interimatului de 45 zile al Rovanei Plumb pentru a-i forţa mâna Preşedintelui Ţării, este Răzvan Cuc.

Nefericitul Răzvan Cuc a fost nevoit să demisioneze la cererea PSD din Guvernul Grindeanu, apoi a fost remaniat pentru incompetenţă, tot de PSD, din Guvernul Tudose, pentru ca acum să fie redescoperit de Daddy ca fiind soluţia de „profesionist sadea" pentru Ministerul Transporturilor. Clientelism ieftin!", comentează fostul preşedinte.

Traian Băsescu spune că nu preşedintele este responsabil că nominalizarea a întârziat nepermis, fiind făcută cu doar câteva ore înaintea expirării interimatului de la Ministerul Transporturilor şi că acesta poate respinge propunerea, "bazându-se pe realitatea că la solicitarea premierului PSD a semnat decretul de remaniere din funcţia de Ministru al Transporturilor a lui Răzvan Cuc, pentru incompetenţă, în Octombrie 2017".

"Nimeni nu-i poate cere Preşedintelui României să reinstaleze în funcţie un ministru pe care cu doar câteva luni în urmă l-a revocat pentru incompetenţă", argumentează fostul preşedinte.

El susţine că nominalizarea lui Răzvan Cuc "este rodul unei decizii destinată a servi clientela de partid a lui Dragnea, pe care trebuie s-o servească pentru a se menţine pe funcţie".

"Oare cât de slabi şi neluaţi în seamă au ajuns baronii PSD ca să-l lase pe Dragnea să-l impună pe „deplin compromisul profesional" Răzvan Cuc, ei ştiind că acest lucru face rău şi imaginii PSD? Eu cred că Preşedintele Iohannis va acţiona în interesul României şi nu în interesul mărunt al lui Dragnea", conchide Traian Băsescu, adăugând: "Poate domnul Cuc are un dram de responsabilitate şi renunţă la nominalizare"

Premierul a transmis preşedintelui propunerile de numire a lui Daniel Suciu şi Răzvan Cuc pentru portofoliile Dezvoltării Regionale şi Transporturilor. Preşedintele Iohannis nu a avut încă nicio reacţie cu privire la cele două nominalizări.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Dragnea ministrul Transporturilor Razvan Cuc Traian Băsescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7274
RON
19 Aug
noapte 15 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H