Transfer BOMBĂ la Pandurii. Gorjenii au luat un fost jucător de la Dinamo şi Steaua

Pandurii Târgu Jiu continuă seria transferurilor-bombă, după cel al lui Lucian Sânmărtean. Gruparea gorjeană îşi întăreşte compartimentul ofensiv cu un fotbalist care a mai îmbrăcat tricoul lui Dinamo şi pe cel al Stelei.

RomaniaTV.net
28 iul. 2016, 14:38

Atacantul George Țucudean a semnat, joi, un contract pe un an de zile cu clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Potrivit site-ului oficial al grupării gorjene, Țucudean va fi prezentat oficial chiar joi, înaintea meciului cu Maccabi Tel Aviv, alături de celelalte două achiziții recente, Lucian Sânmărtean și Valentin Alexandru.

George Țucudean (25 ani) și-a început cariera la UTA în 2009. După o evoluție bună la formaţia arădeană, atacantul a ajuns la Dinamo, unde a evoluat doi ani, fiind vândut la începutul anului 2013 la Standard Liege. În următorul sezon a revenit la Dinamo sub formă de împrumut. În 2014 a semnat cu Charlton Athletic, iar în ianuarie 2015 a ajuns la Steaua București, sub formă de împrumut, iar apoi la ASA Târgu Mureș, tot sub formă de împrumut.

Pandurii va juca joi, de la ora 21.00, cu MaccabiTel Aviv, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League.