Transferul femeii rănite în explozia de la fabrica de pâine din Braşov a fost anulat

Transferul la un spital din străinătate al femeii rănite în urma exploziei de la fabrica de pâine din Braşov a fost anulat. Rudele acesteia au decis ca femeia de 51 de ani să rămână la Spitalul Judeţean din Braşov, după ce medicii le-au spus că starea de sănătate a pacientei s-ar putea agrava.

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 17:42
Transferul femeii rănite în explozia de la fabrica de pâine din Braşov a fost anulat

Angajata fabricii de pâine este în continuare internată la terapie intensivă şi este ventilată mecanic, însă starea ei este stabilă.

Rudele femeii au hotărât ca aceasta să nu mai fie transferată la o clinică din străinătate, după ce medicii le-au spus că un transfer i-ar pune în pericol viaţa pacientei, potrivit digi24.

La Spitalul Judeţean din Braşov mai sunt internaţi alţi trei răniţi care sunt în afara oricărui pericol. Un bărbat care era în stare gravă a murit joi, după ce fusese transferat la o clinică din Austria.

Explozia a avut loc, joi seara, la o fabrică de pâine de lângă Stadionul Tineretului din Braşov. În clădire se aflau 10 persoane la momentul deflagraţiei, dintre care patru au ieşit pe picioarele lor în urma exploziei, iar cinci persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Citeşte şi Un bărbat rănit în explozia de la Braşov urmează să fie transferat la o clinică din străinătate