Transformarea ŞOCANTĂ a lui MIHAI NEŞU. Ce s-a întamplat la revenirea de la MUNTELE ATHOS

Mihai Nesu s-a recules in ultima perioada la Muntele Athos. La revenirea acasa a avut un mesaj socant dupa drama din clubul Colectiv.

09 dec. 2015, 07:08
Transformarea ŞOCANTĂ a lui MIHAI NEŞU. Ce s-a întamplat la revenirea de la MUNTELE ATHOS

Mihai Nesu a fost nevoit sa isi schimbe intreaga viata si a trecut prin momente extrem de grele dupa accidentul din 2011. El a fost parasit de sotie, a facut multe tratamente dureroase si costisitoare, iar mai apoi i-au murit ambii parintii.

CITEŞTE ŞI Mihai Neşu, mesaj EMOŢIONANT pe Facebook. „Merită o viaţă demnă”

Gigi Becali i-a oferit un apartament la Bucuresti si o functie la Steaua, in speranta ca avandu-l aproape, va fi mai usor sa il ajute sa iasa din depresie. Insa, Nesu nu a reusit sa isi revina, asa ca Gigi Becali i-a cerut sa mearga o perioada in Muntele Athos, la manastire, pentru a se regasi.

CITEŞTE ŞI MIRACOL pentru Mihai Neşu. VESTE URIAŞĂ venită din AMERICA

Mihai Nesu a acceptat bucuros oferta fostului sau patron, iar in ultimele luni a trait printre calugari. De cateva zile, el s-a intors acasa si a postat pe contul sau de socializare un mesaj socant. A dat share la mesajul unui prieten, in care spunea ca daca oamenii nu se vor pocai, vor ajunge la fel ca victimele din clubul Colectiv, scrie Cancan.

CITEŞTE ŞI Decizie RADICALĂ luată de MIHAI NEŞU. „Aşa a vrut DUMNEZEU!”

Mihaita Nesu a recunoscut mereu ca este penticostal si ca este un barbat credincios, care nu lipseste de la nicio slujba.