Transport „special” cu o Dacia Spring prin Sibiu. „Dorel” loveşte din nou! VIDEO

Un șofer di Sibiu a cărat, într-un autoturism marca Dacia Spring, produsul cumpărat de la magazinul de bricolaj, care depășea cu mult lățimea autoturismului, și, după ce a deschis geamurile larg, l-a proptit pe ambele uși din spate!

13 dec. 2022, 08:55
Transport „special” cu o Dacia Spring prin Sibiu. „Dorel” loveşte din nou! VIDEO
Transport "special" cu o Dacia Spring prin Sibiu. "Dorel" loveşte din nou!

Transport „special” cu o Dacia Spring prin Sibiu. Șoferul a deschis geamurile larg și a proptit produsul – care pare a fi un blat de pervaz sau o plintă – pe ambele uși din spate, fără să se gândească la faptul că ar putea răni vreun pieton sau că va avaria o mașină. Trecând peste faptul că ar fi putut să rănească vreun pieton, omul ar fi putut fi numit inventiv și chiar un bun șofer, asta dacă ar fi reușit performanța să nu agațe nicio altă mașină în trafic.

Citeţte şi: FOTO: Dorel a comis-o din nou, pe fonduri europene. A asfaltat drumurile fără să scoată copacii

Clipul video a fost publicat, duminică dimineața, pe grupul de Facebook InfoTrafic Sibiu, de către un alt participant la trafic. Din imagini se poate vedea că, la începutul filmării, șoferul autoturismului proaspăt achiziționat (judecând după numerele roșii) atinge ușor un autoturism parcat pe partea stângă.

Citeşte şi: Dorel loveşte din nou! Peluza stadionului de 15 milioane de euro din Târgovişte, construită în jurul colţului unei clădiri VIDEO

Videoclipul a stârnit o serie de reacții pe rețelele de socializare. Oamenii l-au numit „Dorel de Sibiu” pe șofer, iar alții au crezut, inițial, că este o glumă ce s-a întâmplat, scrie Ora de Sibiu.