Traseism politic. Cinci primari PNL trec la PSD: „Au fost mituiţi din bani publici”

Cinci edili PNL şi un primar UNPR vor candida din partea PSD, la alegerile următoare, anunţă preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, de cealaltă parte preşedintele PNL Ludovic Orban acuzând că edilii sunt atraşi cu ajutorul finanţărilor pentru programe locale.     Cinci edili PNL şi un primar UNPR vor candida din partea PSD, la alegerile următoare, anunţă preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, de cealaltă parte preşedintele PNL Ludovic Orban acuzând că edilii sunt atraşi cu ajutorul finanţărilor pentru programe locale.    

RomaniaTV.net
05 mai 2018, 12:03
Traseism politic. Cinci primari PNL trec la PSD: „Au fost mituiţi din bani publici”

Cinci primari PNL trec la PSD. ”Sunt cinci primari de la PNL şi unul de la UNPR care m-au întrebat dacă îi accept în PSD. Am dat un răspuns afirmativ”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, pentru MEDIAFAX.

Este vorba despre: liberalii Costin Barbu, edil din Crângurile, Valentin Mihalache, din Dărmăneşti, Florin Iordache, edil Moţăieni, Iulian Costache, primar Ulieşti, Bogdan Tiţa, din Ulmi şi primarul UNPR Florin Petre din Crevedia.

Aceştia nu vor semna acum adeziunile către PSD pentru a nu-şi pierde mandatele, dar vor candida la următoarele alegeri, în 2020, din partea partidului Social Democat. PSD Dâmboviţa are, în prezent, 76 de primari.