Trei eleve, lovite pe trecerea de pietoni. O tânără se află în comă VIDEO

Două fete, colege la acelaşi liceu din județul Suceava, au fost călcate cu maşina pe trecerea de pietoni de un pensionar de 70 de ani. Omul era în cârje şi abia a putut coborî din maşină. O altă victimă, o fetiţă de 12 ani din Mehedinţi, a ajuns în comă la spital după ce a fost lovită în drum spre casă.

07 apr. 2015, 06:15
Trei eleve, lovite pe trecerea de pietoni. O tânără se află în comă VIDEO

Fetele din Suceava, eleve în clasa a X-a, se învoiseră de la ore ca să meargă la dentist. Pe trecerea din faţa liceului din localitatea Marginea, un bătrân de 70 de ani le-a lovit în plin, potrivit România TV.

Bătrânul susţine că nu le-a văzut pe fete. Omul abia a reuşit să coboare din maşină, pentru că merge cu ajutorul cârjelor, după ce a suferit o fractură de coloană. Pensionarul a declarat că starea de sănătate nu îl împiedică să conducă.

Ambele eleve au ajuns la spital. „Pacientele au fost diagnosticate cu traumatism cranio-cerebral„, a declarat medicul.

O altă nenorocire s-a întâmplat la Strehaia, judeţul Mehedinţi. O elevă de 12 ani a fost spulberată pe trecere, la jumătate de kilometru de şcoală. Fata terminase orele şi mergea spre casă, când a fost lovită violent de un şofer de 29 de ani. „A suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis. Pacienta este suspectă de fractură de bază de craniu. Starea fetiţei e destul de gravă, fiind în comă„, a precizat medicul.

Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

CITEŞTE ŞI: Accident în Strehaia. O elevă, în stare GRAVĂ după ce a fost rănită pe trecerea de pietoni