Trei persoane au murit şi 13 au fost rănite într-un accident de tren în Germania VIDEO

Trei persoane au murit şi alte 13 au fost rănite într-un accident în Germania. Un tren s-a ciocnit cu un utilaj, joi noapte.

RomaniaTV.net
13 apr. 2012, 10:27
Trei persoane au murit şi 13 au fost rănite într-un accident de tren în Germania VIDEO

În tren erau 35 de călători. Accidentul a avut loc în dreptul localităţii Muhlheim am Main. „Joi noapte, un tren regional s-a ciocnit cu un tren utilaj. Din nefericire, trei persoane au murit şi alte 13 au fost rănite, şapte dintre ele fiind în stare gravă. Celelalte şase persoane sunt rănite uşor”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei feroviare, Karsten Eberhardt.

În urma impactului, trenul de pasageri a deraiat. Conductorul locomotivei şi doi muncitori au murit în urma coliziunii. „Investigăm cauzele care au dus la producerea acestui tragic accident. Experţii analizează acum accidentul, pentru a descoperi dovezi ce vor putea ajuta la soluţionarea cauzei”, a declarat Karsten Eberhardt.

Aproximativ 100 de poliţişti şi pompieri au luat parte la operaţiunile de salvare desfăşurate în timpul nopţii. Din cauza accidentului mai multe trenuri de navetişti au avut întârzieri.