Trei tineri din Bucureşti au fost reţinuţi de poliţişti pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT Călărași împreună cu polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași au făcut o percheziție domiciliară în București, după ce două persoane au fost prinse în flagran. 

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 13:24
Trei tineri din Bucureşti au fost reţinuţi de poliţişti pentru trafic de droguri

Conform Poliției Române, două persoane, din municipiul Călărași, au fost surprinse în flagrant pe data de 21 iulie, având asupra lor 20 de grame de cannabis, două grindere și un cântar electronic de precizie. La data de 27 iulie, alte două persoane din municipiul Călărași au fost depistate în municipiul București, după ce ar fi vândut 25 de grame de cannabis.

Citeşte şi: Un bărbat din Braşov a fost reţinut de poliţişti pentru a înfiinţat o cultură de cannabis în locuinţă

Miercuri, a fost efectuată o percheziție domiciliară în municipiul București, în urma căreia au fost ridicate 26 de grame de cannabis, 1,17 grame de metamfetamină, două grindere și un cântar de precizie.

„În fapt, persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 18 si 22 de ani, ar fi achiziționat diverse cantități de cannabis din București, pe care le-ar fi vândut către consumatori din județul Călărași”, potrivit Poliției Române.

Citeşte şi: Şeful Serviciului Rutier al IPJ Arad, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Au fost reținute trei persoane pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.


loading...