Tristeţe apăsătoare în satul natal al Denisei! Vecinii artistei aşteptau s-o vadă mireasă, dar acum…

În Ştefăneşti din judeţul Vâlcea, satul în care a copilărit Denisa Răducu, e o tristeţe apăsătoare de când frumoasa cântăreaţă s-a îmbolnăvit. Emilian, tatăl artistei, este într-o depresie cruntă şi se roagă des împreună cu mama sa la mănăstirea care e în apropiere. Impresionaţi de drama care s-a abătut asupra familiei Răducu, vecinii au început şi ei să spună rugăciuni, iar unii dintre ei au dezvăluit ce le-a spus cântăreaţa în ultima discuţie pe care au avut-o cu aceasta.

30 mai 2017, 07:35
Tristeţe apăsătoare în satul natal al Denisei! Vecinii artistei aşteptau s-o vadă mireasă, dar acum…

Câţiva vecini de-ai Denisei Răducu au mărturisit că o aşteaptă acasă şi că se roagă pentru ea. Unii au rememorat ultima discuţie purtată în care vedeta le-a spus că este bine şi că urmează să se căsătorească.

Vecinii artistei din satul Ştefăneşti, judeţul Vâlcea, au doar cuvinte de laudă atunci când vorbesc despre Denisa Răducu. Unii dintre ei au declarat că atât Emilian Răducu, dar şi bunica artistei, Ana, sunt devastaţi de când au aflat diagnosticul crunt pus de medici.

Citeşte şi Medicii sunt disperaţi. La ce soluţie au apelat ca să n-o piardă pe Denisa

De asemenea, vecinii au spus că nu îndrăznesc să-l întrebe nimic despre Denisa, mai ales că el plânge foarte des şi uneori e auzit de la depărtare când jeleşte.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.