Trucul folosit de Adela Popescu pentru a scăpa de amenzi. Ce face artista atunci când este oprită de Poliția Rutieră

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, iar perspectivele sale asupra vieții au făcut-o să fie foarte plăcută de fanii ei.

21 oct. 2023, 08:47
Trucul folosit de Adela Popescu pentru a scăpa de amenzi. Ce face artista atunci când este oprită de Poliția Rutieră
Cum reușește Adela Popescu să scape de amenzile rutiere

Adela Popescu este partenera lui Radu Vâlcan și mama a trei băieți, iar de-a alungul carierei sale a ajuns să fie extrem de apreciată de români. Artista are o întreagă comunitate în jurul său, pe care o ține mereu la curent cu cele mai importante noutăți.

Actrița a dezvăluit cum reacționează în fața autorităților când este oprită pentru un control de rutină. O dată chiar a fost prinsă vinovată, deși fapta nu este atât de gravă.

Citește și: Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan. Prezentatorul a mai fost căsătorit o dată înainte de Adela Popescu. „Sunt încercări din viață”

Ea a dezvăluit ce a făcut atunci pentru a scăpa, apelând la „iubirea” pe care i-o poartă fanii săi.

„Am (scăpat). Ce nu știi tu este că pe mine oamenii mă iubesc. Cel mai probabil în familia oricărui domn care mă oprește, care lucrează practic în poliție, e o mătușă, o bunică, o soră sau o soție care s-a uitat sigur la o telenovelă sau la o emisiune la care am participat. Și ăsta e norocul meu. Dar nici nu am greșit flagrant. Puțin acolo. Era așa, un control de rutină”, a povestit Adela Popescu, potrivit Viva.

Citește și: Radu Vâlcan trăiește o viață de magnat! Cu ce bolid de lux a scos-o pe Adela Popescu la plimbare

Un alt aspect care a atras atenția publicului în privința vedetei este că aceasta nu-și lasă niciodată copiii să doarmă la prieteni. Motivul este frica de a nu-și lăsa băieții să preia vreun exemplu nedorit  de la familia gazdă.

„La bunici au fost plecați, în tabere au fost plecați. Dar nu la prieteni. În primul rând, când faci un sleep over, trebuie să cunoști foarte bine familia la care merge. De ce? Că nu i se întâmplă ceva rău, că nu îi fac nimic rău, dar este un mediu în care el vede un tip de relaționare foarte intimă.

Că oamenii când sunt în intimitate, nu se mai controlează cum e când îi întâlnești pe holurile școlii sau la un suc. Oamenii sunt acasă și uită că mai e un copil pe acolo. Și s-ar putea să fie un exemplu pe care tu nu ți-l dorești pentru copilul tău la vârsta asta”, a afirmat Adela Popescu.