Trucul genial pe care să îl încerci dacă adori cartofii prăjiți. Secretul pe care trebuie să îl știe orice gospodină

Ești un fan înrăit al cartofilor prăjiți însă eviți să îi consumi din cauza faptului că nu reprezintă o masă sănătoasă? Nimic mai simplu, iată un truc care te va ajuta să scapi de această situație.

14 dec. 2021, 12:49
Trucul genial pe care să îl încerci dacă adori cartofii prăjiți. Secretul pe care trebuie să îl știe orice gospodină

Trucul genial pe care să îl încerci dacă adori cartofii prăjiți.  Cartofii preaparați cu mult ulei vin cu multe probleme pentru sănătate! Gustul lor e direct proporțional cu nocivitatea pe care o au aceștia! Însă există o variantă simplă și delicioasă care este foarte indicată.

Trucul genial pe care să îl încerci dacă adori cartofii prăjiți. Iată ce trebuie să faci

Tot ce trebuie să faci este să tai cartofii feliuțe subțiri, ca în imaginea din articol. Îi pui, la foc mic, vreo zece minute, până apa ajunge la punctul de fierbere. Apoi, arunci apa, iei maximum două linguri de ulei de măsline, iei câteva mirodenii care îți plac – piper, sare, diferite condimente – amesteci și pui cartofii la cuptorul preîncălzit, la o temperatură de aproximativ 190 grade, timp de vreo 20 de minute. Vei vedea că sunt la fel de gustoși ca cei prăjiți în mult ulei. Poftă bună! După ce vei încerca acest truc, nu te vei mai întoarce la cartofii îmbibați în ulei!

Salată de ceapă cu ghimbir a la Cezar Osiceanu. Ca să îți iasă perfect trebuie să adaugi acest ingredient

Pilotul Cezar Osiceanu vă propune o rețetă bună în Postul Crăciunului: Salată de ceapă cu ghimbir.

Salata de ceapa cu ghimbir este ideală atât dacă ții post, dar și dacă nu ții, adică o poți mânca nu doar lângă ciorba de fasole, ci și lângă mâncarea de fasole cu ciolan.

Citește și: Vitamina K2 hrăneşte oasele cu calciu şi face adevărate miracole pentru sistemul osos odată cu înaintarea în vârstă. În ce alimente se găseşte
 

„Luăm o bucată de ghimbir, o curățăm și o tăiem felii subțiri pe care le călim ușor. Separat tăiem o ceapă roșie rondele subțiri. Amestecăm, într-un castron, rondelele de ceapă și ghimbir împreună cu puțin ulei de măsline și multă zeamă de lămâie. Verdeața tocată peste, un ardei iute tăiat rondele,  piper și boia roșie. Este gata a fi pusă lângă ciorbă de fasole sau mâncarea de fasole cu ciolan”, a spus pilotul Cezar Osiceanu.

Citește și: Alimentul banal care te scapă de kilogramele în plus. Orice gospodină îl folosește în bucătărie și are numeroase beneficii pentru organismul uman!