Trucul prin care poţi curăţa eficient maşina de spălat. Rufele tale vor fi mult mai curate

O gospodină a descoperit o metodă eficientă pentru a curăţa maşina de spălat rufe şi a vrut să o împărtăşească şi partenerelor sale de discuţii de pe reţelele de socializare.

09 dec. 2022, 11:06
Trucul prin care poţi curăţa eficient maşina de spălat. Rufele tale vor fi mult mai curate

O femeie și-a uimit colegele pasionate de curățenie cu un truc de curățare a mașinii de spălat rufe de care multe dintre ele poate că nu au auzit. Femeia s-a declarat încântată de rezultat, mai ales că acum rufele ei vor fi igienizate li frumos mirositoare după spălare.

Sertarul în care pui detergent în maşina de spălat se îmbâcseşte cu timpul, făcând ca rufele să iasă de la spălat cu un miros ciudat. Deranjată de acest lucru, o gospodină a vrut neapărat să afle de unde vine mirosul. Aşa a descoperit că maşina de spălat rufe are un sertar pentru detergent care se poate detaşa şi cuărţa frecvent.

Citeşte şi: Truc genial. Pune acest ingredient în maşina de spălat şi vei avea cele mai pufoase haine. Nu uita de butonul secret!

După ce a scos sertarul, femeia a rămas uimită de câtă mizerie se putuse strânge în acel loc.

Faith s-a apucat să-l curețe folosind o combinație simplă, dar eficientă, de apă caldă cu lichid de spălat, o periuță de dinți și o cârpă, scrie Aleph.ro.

După câteva minute, sertarul maşinii de spălat arăta ca nou.

„Cum naiba nu am știut că acest sertar poate fi scos?! Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi și trucuri de curățenie”, le-a transmis gospodina prietenelor sale de pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Ce nu știai că poți băga la mașina de spălat. Trucuri utile care îți pot face viața mai ușoară

„Nici eu nu știu de această șmecherie!”, a scris un membru al grupului Sfaturi și trucuri de curățenie.