Trucuri de noapte care te ajută să ai un păr superb când te trezeşti

Să te trezeşti dimineaţa cu un păr uşor de coafat cu siguranţă este una dintre dorinţele tale arzătoare, dar trebuie să recunoşti că ţi se întâmplă mai des să ai dimineţi din categoria "bad hair day", când pur şi simplu podoaba ta capilară se încăpăţănează să-ţi arate că ea este şefa.

RomaniaTV.net
14 ian. 2014, 10:55
Trucuri de noapte care te ajută să ai un păr superb când te trezeşti

Din fericire, cosmarul diminetilor in care parul arata groaznic se poate incheia chiar azi. Cum? Foarte simplu, ai mai multa grija de parul tau seara si in timpul noptii, iar dimineata va arata fabulos.

Pare greu de crezut, dar daca pui in practica trucurile de mai jos, poti avea un par superb chiar in timp ce dormi.

1. Rasfata-ti parul cu ulei de argan

Uleiul de argan este noul BFF al parului tau, adica cel mai bun prieten pe care acesta il poate avea. Cu o multime de substante active si hranitoare, uleiul de argan poate constitui un tratament genial pentru parul tau, asa ca daca vrei sa ai o podoaba capilara care sa arate bine, trebuie sa aplici o cantitate mica de ulei pe fiecare suvita, inainte de culcare.

In timpul noptii, substantele benefice din ulei vor patrunde adanc in structura firelor de par, facandu-le sa fie mai suple, mai elastice si mai usor de aranjat in dimineata urmatoare.

Tips: prinde-ti parul intr-o esarfa din matase si culca-te cu ea pe cap, deoarece caldura va stimula asimilarea uleiului.

Citeşte mai multe pe Ele.ro.