Trucuri isteţe pentru reorganizarea bucătăriei care te vor ajuta să slăbeşti

Pe langa dieta si sport, o reorganizare a bucatariei tale te poate ajuta sa pierzi in greutate. Cu putina vointa poti invata sa iti aranjezi bucataria astfel incat sa nu te mai lasi sedusa de alimentele care ingrasa si sa mananci mai putin.

RomaniaTV.net
07 mai 2015, 07:14
Trucuri isteţe pentru reorganizarea bucătăriei care te vor ajuta să slăbeşti

Iata cateva trucuri istete pe care sa le pui in aplicare si care te vor ajuta sa slabesti fara mari eforturi:

Inlocuieste dulciurile cu fructe

Daca ai un loc in care depozitezi mici tratatii dulci cu care te rasfeti pe parcursul zilei, uita de el sau, cel mai bine, inlocuieste dulciurile cu fructe.

Taie un mar si pune-l intr-o caserola alaturi de o portie de unt de migdale. Intr-o alta caserola pune cateva tulpini de telina si o cantitate consistenta de branza degresata. Gaseste combinatiile de alimente sanatoase care iti satisfac cel mai bine foamea si poftele si plaseaza-le in bucatarie astfel incat sa le ai la indemana atunci cand iti doresti o gustare.

Citeşte şi Dr. Oz: Noua dietă Pegan. Ce înseamnă şi cum se ţine?

Scapa de farfuriile mari

Cei mai multi oameni au tendinta sa-si umple farfuria din care mananca, indiferent de tipul si dimensiunile acesteia. De aceea, risti sa-ti pui mai multa mancare decat ai in realitate nevoie si, prin urmare, vei consuma mai multe calorii.

Schimba farfuriile si castroanele mari cu unele mai mici si astfel te vei obisnui sa te saturi cu o cantitate mai mica de mancare.

Continuarea pe Ele.ro.