Trump a prezis începutul iminent al celui de-al Treilea Război Mondial. „Nimeni n-a crezut că ar putea merge atât de rău, aşa de repede”

Președintele în exercițiu al SUA, Joe Biden, a jucat până acum rolul judecătorului de pace, dar duce încet şi sigur lumea la dezastru, crede Donald Trump, fostul locatar al Casei Albe.

21 iun. 2022, 22:23
Trump a prezis începutul iminent al celui de-al Treilea Război Mondial. „Nimeni n-a crezut că ar putea merge atât de rău, aşa de repede”

Politica actualelor autorități americane, pe fondul crizei ucrainene, ar putea duce la un război mondial, a declarat fostul președinte american Donald Trump într-un interviu pentru Newsmax.

Suntem în pericol grav din cauza a ceea ce se întâmplă în Ucraina și cu Rusia. Modul în care administrația Joe Biden acţionează poate transforma totul într-un război mondial. Este o nebunie ce fac ei”, a  spus fostul preşedinte. Donald Trump spune că „nimeni nu a crezut că ar putea merge atât de rău şi atât de repede”.

Țara noastră o duce foarte rău, cred că ne merge rău din toate punctele de vedere. Nu cred că a fost vreodată un nivel atât de scăzut și suntem în mare pericol de un război mondial”, a mai subliniat el.

Citeşte şi „Putin are un miros ciudat”. O fostă consilieră a lui Donald Trump face dezvăluiri despre liderul rus şi spune că acesta nu mănâncă la evenimente

Potrivit lui Trump, sub conducerea lui Biden, „situația din țară eșuează”. Acest lucru este indicat și de creșterea vertiginoasă a prețurilor și de retragerea trupelor americane din Afganistan.

Fostul președinte a mai declarat că Washingtonul și-a pierdut vechiul respect pe care îl avea în lume, în timp ce China se transformă într-o superputere mondială, iar Iranul va deveni în curând o putere nucleară. Pe de altă parte, Trump a remarcat că agenda de „energie verde” a lui Biden de a renunța la combustibilii fosili a alimentat creşterea prețurilor la benzină și, în cele din urmă, a dus la o inflație masivă.

Citeşte şi Clarvăzătoarea Vera Lyon, „Baba Vanga din Kazahstan”, previziuni frapante despre soarta Rusiei: „O navă rusească navighează în ape tulburi. Către ea se îndreaptă o barcă în care se află Trump”