Trump vrea să sfideze sfaturile medicilor referitoare la izolare: „Poporul nostru vrea să se întoarcă la muncă!”

Avertismentul a fost lansat luni de unul dintre consilierii economici ai lui Donald Trump, iar preşedintele a preluat mesajul şi i-a dat mai multă putere.

RomaniaTV.net
24 mart. 2020, 15:20
Trump vrea să sfideze sfaturile medicilor referitoare la izolare: „Poporul nostru vrea să se întoarcă la muncă!”

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, şi consilierii săi sunt de părere că la fel de periculoasă ca pandemia de coronavirus este şi criza economică ce va urma, astfel încât caută soluţii pentru ca cetăţenii să se întoarcă în cel mai scurt timp la un program de lucru cât mai aproape de cel normal, astfel încât economia să nu fie grav afectată.

Trump este de părere că poate face astfel încât economia să funcţioneze în parametri normali, iar în acelaşi timp să protejeze populaţia care se încadrează în grupa de risc maxim, seniorii şi cei cu afecţiuni pre-existente.

„Vom practica distanţarea socială şi toate celelalte, iar seniorii vor fi îngrijiţi şi protejaţi cu dragoste. Putem să le facem pe amândouă simultan. Leacul nu poate să fie (mult) mai rău decât problema! Congresul trebuie să acţioneze acum!”, a scris Trump pe Twitter, platforma sa de comunicare favorită.

Epidemia de coronavirus a căpătat amploare şi în SUA, în ultimele zile, marţi fiind 48.778 de infectaţi şi 588 de persoane decedate, cu peste 200 mai mulţi decât duminică.

Citeşte şi: OMS avertizează: „SUA ar putea deveni nou epicentru al pandemiei de coronavirus”


loading...