Tudor Chirilă crede că se pricepe și la fotbal. Ironie la adresa lui Lionel Messi: „Nu e Maradona!”

După ce a făcut campanie pentru Klaus Iohannis și USR și ulterior s-a dezamăgit de politicienii pe care i-a promovat, acum Tudor Chirilă a început să comenteze și fotbal. 

22 nov. 2022, 19:04
Tudor Chirilă crede că se pricepe și la fotbal. Ironie la adresa lui Lionel Messi: „Nu e Maradona!”

Lui Tudor Chirilă nu-i merge prea bine cu cântările și nici la Vocea României. Respins de mai mulți concurenți ai show-ului de la Pro TV, artistul de la Vama Veche a decis că e momentul să facă și analize fotbalistice.

Astfel, după ce Argentina a pierdut în fața Arabiei Saudite, în primul meci al „Pumelor” de la Campionatul Mondial din Qatar, artistul pop-rock s-a gândit că e momentul să analizeze prestațiile fotbalistice ale lui Lionel Messi.

„Pentru că Messi nu e Maradona”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Tudor Chirilă este cunoscut pentru reacțiile sale controversate. De-a lungul timpului, cântărețul a făcut propagandă politică pentru diverși demnitari. Mai apoi, a început să-i jignească. Cel mai cunoscut, Klaus Iohannis, pe care l-a etichetat drept „ticălos”.

 

Argentina, învinsă de Arabia Saudită. Mare surpriză la CM 2022 Qatar

 

Marți, 22 noiembrie, în cea de-a treia zi a Campionatului Mondial din Qatar, Argentina a consemnat prima înfrângere din anul 2019.

Sud-americanii au dominat prima repriză a meciului cu Arabia Saudită, dar cei considerați outsideri, naționala formată din jucători ai campionatului intern, a revenit spectaculos în cea de-a doua jumătate a partidei.

Lionel Messi a deschis scorul în minutul 10, din penalty. Apoi, pentru argentinieni au urmat două goluri, dar anulate, respectiv nevalidate. La vestiare, saudiții au plecat cu speranțe. Astfel, Al Shehri a marcat pentru 1-1, în minutul 48, iar Al Dawsari a înscris pentru 1-2. Pentru arabi a urmat apoi o mobilizare exemplară în plan defensiv, pentru a rezista pressingului naționalei lui Lionel Messi. Portarul Al Owais a făcut meciul vieții.

Nu mai puțin de șase cartonașe galbene au primit saudiții, în minutele 67, 75, 79, 82, 88 și 90+2, din disperarea de a se menține în avantaj.

Toți cei 11 titulari ai arabilor evoluează în campionatul intern. Dintre aceștia, nouă joacă la Al Hilal.