Tudor Chirilă, dixit: „Eşecul cel mai mare este Vama Veche”

Tudor Chirilă a recunoscut că eşecul cel mai mare din viaţa lui a fost destrămarea formaţiei Vama Veche. Artistul spune că a depăşit acel moment, dar că rămâne cu regretul că el şi colegii lui nu au făcut mai mult pentru a menţine trupa.

11 iun. 2023, 15:39
Tudor Chirilă, dixit: „Eşecul cel mai mare este Vama Veche”

Tudor Chirilă a vorbit absolut deschis depre cel mai mare eşec din viaţa lui. Invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, Tudor  a fost întrebat despre momentul pe care îl consideră ca fiind cel mai mare eşec din viaţa lui. Fără să ezite, el a indicat acest moment ca fiind marcat de destrămarea formaţiei Vama Veche.

Citeşte şi Soția lui Ștefan Bănică Jr. face show pe Instagram. Iată în ce ipostaze incendiare s-a afișat Lavinia Pîrva

„Eșecul cel mai mare este Vama Veche, că ne-am despărțit și nu am reușit să facem formația să ajungem la un numitor comun vis a vis de ce trebuie să facem. Pe de altă parte, dacă Vama Veche nu s-ar fi despărțit, nu cred că ar fi fost atât de intrată așa… Și așa a fost ca o relație d-aia care a ars foarte puternic, ne-am certat și ne-am despărțit. Nu a fost ok, poate mai puteam să facem ceva mare împreună. Fiecare trebuie să-și asume partea lui de vină și eu am avut o parte mare de vină în despărțire, dar cred că am avut și o parte mare de contribuție. E foarte complicat. Ăsta este un regret, că poate am fi putut să facem mai mult ca să ne suportăm în momentul ăla și să mergem mai departe Am trecut peste eșecul ăla”, a spus Tudor Chirilă

Citeşte şi  Ce spune iubitului Cristinei Ciobănașu despre relația de prietenie dintre actriță și Vlad Gherman: „Oamenii rămân surprinși când le spun”

Vama Veche a apărut în 1996, ca membrii fondatori figurţnd  Traian Bălănescu (claviaturi), Liviu Mănescu (bass) și Tudor Chirilă (vocal). Ulterior, s-a alăturat şi Ionel „Tase” Tănase (baterie), lansând primul album, „Nu am chef azi”. În 2006  trupa s-a destrămat, au urmat ani de judecată între foştii colegi şi Vama Veche a devenit istorie, chiar dacă era una dintre cele mai iubite trupe din România.