Tudor Chirilă, nevoit să-şi anuleze concertele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Şoc total pentru fanii artistului

Tudor Chirilă le-a dat o veste neaşteptată fanilor săi. Artistul a fost nevoit să-şi amâne spectacolele de teatru şi concertele din perioada următoare din cauza problemelor de sănătate.

30 iun. 2022, 11:30
Tudor Chirilă, nevoit să-şi anuleze concertele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Şoc total pentru fanii artistului

Tudor Chirilă le-a explicat fanilor săi că, deşi nu îi place să vină cu detalii despre starea lui de sănătate, de această dată va fi nevoit să o facă pentru că nu va putea susţine spectacolul ‘’Visul american’’ din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Artistului i-a fost recomandat de către medici să nu îşi mai folosească vocea o perioadă. Acest lucru înseamnă că în perioada următoare îşi va anula majoritatea concertelor.

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul «Visul american» programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă”, a scris Tudor Chirilă pe reţelele sociale.

Cele spuse de Tudor Chirilă au fost confirmate şi de colegii lui din trupa Vama, care au explicat de ce au ajuns în această situaţie.

‘’Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H. Precum și concertele din următoarele două săptămâni. Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaus vocal total la recomandarea medicilor. Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci. Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile’’, au declarat cei din trupa Vama pe Facebook.

Citeşte şi Tudor Chirilă face praf subiectele de la Evaluarea Naţională la limba română: „Este nevoie de o literatură modernă, care să abordeze probleme contemporane, pe care copiii ăştia le au”

Citeşte şi „E un ticălos!”. Tudor Chirilă iar plânge că a fost păcălit de Iohannis, după ce a făcut propagandă electorală / Cântărețul a reînceput protestele în Piața Victoriei