Tudor Chirilă, pus la punct de Buzdugan şi Morar

Tudor Chirilă reacţionează pe o reţea de socializare în legătură cu absenţa lui din clipul trupei Taxi şi povesteşte un episod neplăcut petrecut în Baia Mare, împreună cu Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Melodia "Despre Smerenie" cu ale sale versurile "Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici" a iscat un val de reacţii în mediul virtual autohton.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 12:23
Tudor Chirilă, pus la punct de Buzdugan şi Morar

„Am văzut că în tabloide s-au preluat răspunsurile pe care le-am dat câtorva fani cu privire la „absența” mea din clipul trupei Taxi. Asta la o postare fără nicio legătură cu subiectul. Aceste răspunsuri punctuale au fost răstălmăcite și transformate prin manipulare într-o opinie (???) a mea vis-a-vis de piesa Taxi.

Iată ce am (cu adevărat) de spus: 1) Nu mă interesează sub nicio formă dezbaterea stârnită de acest cântec și nici subiectul cântecului sau identificarea lui. 2) Nu obișnuiesc să comentez public creațiile colegilor mei de breaslă. 3) Cred că orice artist/om are un drept inalienabil la opinie.

Citeşte şi  Tudor Chirilă, atac DUR la preşedintele Iohannis: „Trebuie să fii prost să nu vezi…”

În altă ordine de idei am să vă povestec pe scurt un episod de la un concert pe care l-am susținut anul trecut la Baia Mare. Eram pe scenă în fața câtorva mii de oameni. Și le-am spus oamenilor că nu înțeleg cum în ținutul bisericilor de lemn a fost posibilă inițierea unei construcții grotești cum este Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare.

Le-am spus oamenilor că este o perspectivă urâtă când intri în oraș și le-am mai spus că s-ar fi putut investi banii mai înțelept, într-un spital sau în școli, pentru că, slavă Domnului, Maramureșul are multele și superbele lui biserici de lemn.

Publicul a aplaudat. După ce am coborât de pe scenă, prezentatorii Buzdugan și Morar au urcat și m-au atacat îndemnând publicul să mă apostrofeze strigându-mi „rușine” sau că este inadmisibil să „mă iau” de catedrala orașului sau sugerând, pur și simplu că sunt anticreștin. Am presupus că a fost o „comandă” venită de la organizare. Mă rog, dacă nu a fost așa, mi se pare și mai grav.”

Citeşte mai mult pe feminis.ro


loading...