Tulburător! Leii Hubert şi Kalisa au fost eutanasiaţi împreună, pentru a nu fi nevoiţi să trăiască unul fără celălalt

Hubert şi Kalisa sunt doi lei care au format un cuplu timp de şase ani. Au trăit la grădina zoologică din Los Angeles, iar în momentul în care starea lor de sănătate a devenit precară, angajaţii grădinii au decis să-i eutanasieze împreună pentru a nu fi nevoiţi să trăiască unul fără celălalt, scrie Daily Mail.

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 11:27

Cei doi ajunseseră la vârsta de 21 de ani, în condiţiile în care leii trăiesc în jur de 15-17 ani la o grădină zoologică. Din cei 21 de ani, şase ani i-au trăit împreună. Odată cu înaintarea în vârstă, starea lor de sănătate s-a deteriorat, astfel încât angajaţii grădinei zoologice au decis să-i eutanasieze împreună. 

Hubert s-a născut la grădina zoologică din Chicago, iar Kalisa în Seattle. Din anul 2014, când au fost transferaţi la Los Angeles, cei doi au fost de nedespărţit. Hubert și Kalisa erau atât de apropiați, încât uniunea lor a fost folosită pentru sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților la grădina zoologică.

Citeşte şi Echipa România TV, atacată cu pietre de socrul Vulpiţei VIDEO

„Leii erau carismatici și împreună, și separat, dar cu greu îi puteai vedea departe unul de celălalt. Întotdeauna atenția lor era concentrată către celălalt, se odihneau împreună, se ghemuiau unul în celălalt, își frecau boturile unul de celălalt”, a povestit Beth Schaefer, purtător de cuvânt al grădinii zoo din LA.

E sfâșietor că a trebuit să ne luăm adio de la cei doi, dar ne consolează gândul că au plecat împreună”, a declarat Denise Verret, directoarea grădinii zoo.