TUN marca Elena Udrea. Parc la ţară, cu trei bănci, leagăne şi mărăcini, pentru 200.000 de euro

Elena Udrea era lăudată de Traian Băsescu pentru abilitatea de a folosi fondurile europene pe perioada în care a fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismulu, dar efectele "abilităţilor" tind să iasă la iveală acum, când DNA a luat-o la bani mărunţi pe protejata fostului preşedinte. Printre "tunurile" din mandatul său se numără un teren de fotbal în pantă, dar şi un parc la suprapreţ în comuna în care ulterior Udrea şi-a cumpărat teren, ca să se apuce de agricultură.

RomaniaTV.net
22 feb. 2015, 15:55
TUN marca Elena Udrea. Parc la ţară, cu trei bănci, leagăne şi mărăcini, pentru 200.000 de euro

Comuna Sohatu nu are drumuri, apă curentă şi canalizare, dar se poate lăuda cu un parc de 200.000 de euro. Cel puţin aşa spun actele privind investiţiile făcute în mandatul Elenei Udrea la MDRT.

„Minunea” de parc are fix trei bănci, o alee care duce către un foişor din lemn şi cîteva leagăne pentru copii. Doar că cei mici trebuie să treaă prin mărăcini ca să ajungă la locul de joacă. Iar investiţia a fost de aproape 200.000 de euro. Ceea ce oamenilor li se pare imposibil de crezut.

 

Judeţul Călăraşi: Parc de 250.000 euro la ţară

Primarul ridică din umeri. La acea vreme era un alt edil, iar explicaţia pentru investiţia cumva inutilă este halucinantă: „Ăla a fost trendul la momentul respectiv. Problemele comunei sunt diverse si stiti cum e la tara. E nevoie de drumuri, e nevoie de apă”.

Consilierii îşi amintesc vria în care s-a construit parcul, dar nu o recunosc decât când cred că nu sunt filmaţi: „Contractul s-a dat fără licitaţie! Astăzi s-a semnat contractul, a doua zi s-a semnat recepţia!”.

Mulţi localnici nici nu-şi lasă copiii în parc de teamă să nu se rănească.

În total, peste nouă miliarde de lei au fost „tocaţi” pe durata mandatului Elenei Udrea pentru construcţia de săli de sport şi amenajarea de parcuri la sate. Elena Udrea deţine în comuna Sohatu 13 hectare de teren.

Elena Udrea, moşiereasă cu acte în regulă. Şi-a băgat banii în terenurile din Călăraşi


loading...
Partenerii noștri