Tunisia, cu picioarele în apă. Intemperiile au provocat moartea a cinci persoane

Publicat: Joi, 18 Octombrie 2018 15:04 // Actualizat: Joi, 18 Octombrie 2018 15:04 // Sursa: romaniatv.net

Intemperiile care s-au abătut asupra Tunisiei începând de miercuri au provocat moartea a cinci persoane şi doi dispăruţi, potrivit unui nou bilanţ al Ministerului de Interne.

Inundaţiile intervin la mai puţin de o lună de la ploile torenţiale care au făcut cinci morţi la Cap Bon, în nord-estul ţării.

Două persoane au murit în regiunea Kef (nord-vest) şi o altă persoană la Grombalia (nord-est), a declarat purtătorul de cuvânt a Ministerului, Sofiene Zaag.

Miercuri, un copil de şase ani s-a înecat în regiunea Sidi Bouzid (centru-vest), şi un bărbat de 40 de ani a fost luat de apele unui râu revărsat în guvernoratul Kasserine, potrivit sursei. Alte două persoane sunt date dispărute de miercuri la Kasserine (centru-vest) şi Zaghouan (nord-est), informează Sofiene Zaag.

Nivelul apei a crescut în mai multe oraşe inclusiv în capitală şi la periferie, unde majoritatea şcolilor au fost închise. Multe persoane din oraş şi-au parcat maşinile şi s-au descălţat pentru a putea traversa intersecţiile inundate şi a ajunge la locul de muncă.

Şcolile au fost închise de asemenea la Kasserine, Sidi Bouzid şi multe alte zone afectate de inundaţii. Ministerul a lansat un apel automobiliştilor la prudenţă, numeroase drumuri şi rute naţionale fiind impracticabile.

Aceste inundaţii, destul de frecvente toamna, exasperează populaţia, care reproşează autorităţilor neîntreţinerea sistemelor de evacuare a apelor şi nereglementarea cursurilor râurilor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dispăruţi inundaţii morţi ploi torenţiale Tunisia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
23 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H