Tunsori uşor de întreţinut iarna. Află care ţi se potriveşte

Iarna e un cosmar pentru par: nici o suvita nu mai sta cum trebuie, parul se toceste mai repede, se ingrasa de la palarii, caciuli, berete, si nici o coafura nu tine mai mult de cateva ore. Iti oferim mai jos de la expertii RealSimple sase tunsori care te vor ajuta sa arati bine chiar si în anotimpul rece. Totul cu minimum de efort.

RomaniaTV.net
25 dec. 2012, 08:20
Tunsori uşor de întreţinut iarna. Află care ţi se potriveşte

Te-ai săturat să-ţi ţii părul prins într-o coadă toată iarna doar pentru că frigul te obligă să-l ascunzi sub căciuli? Iată câteva soluţii practice, la care tot ce ai de făcut este să îţi alegi coafura potrivită pentru lungimea şi textura părului tău, precum şi în funcţie de forma feţei.

Par scurt si drept – e o tunsoare ingrijita si iti va da un aer profesionist, dar rafinat. Spune-i coafezei ca vrei ca in fata parul sa fie lung pana la barbie, iar in spate un pic mai scurt. Ca sa ti-l aranjezi singura acasa, intoarce-l cu peria spre interior in timp ce il usuci cu uscatorul.

Par lung si drept cu breton – O tunsoare care-ti incadreaza fata te va intineri. Cere-i coafezei sa-ti faca un breton rotund, pe suvite pornite din crestet, mai lung in parti decat in fata, in stilul purtat de Cher in anii ’70. Dupa ce-ti usuci parul si il indrepti bine cu peria, da-l si cu un ulei de par care-i va da o stralucire deosebita si ii va pastra forma.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro