Turişti ÎNŞELAŢI de o agenţie de turism din Capitală. Vezi cum le-au fost DISTRUSE vacanţele VIDEO

Vacanţă de coşmar pentru mai multe familii din Capitală. Deşi au plătit integral pachetul turistic la o agenţie pentru un sejur în Bulgaria, oamenii s-au trezit cu banii luaţi, dar fără cazare şi masă, informează România TV.

RomaniaTV.net
30 iul. 2013, 19:37
Turişti ÎNŞELAŢI de o agenţie de turism din Capitală. Vezi cum le-au fost DISTRUSE vacanţele VIDEO

Din ce în ce mai mulţi români aleg să-şi petreacă vacanţele în Bulgaria, agenţiile de turism fiind asaltate de amatori de sejururi la vecinii de la sud de Dunăre.

Este şi cazul familiei Tănăsescu, care a plătit în avans suma de 560 de euro pentru un sejur în staţiunea Konstantin şi Elena, achiziţionat prin agenţia S and S Travel. Ajunşi însă la hotel, oamenii au descoperit că rezervările fuseseră anulate. Iar în aceeaşi situaţie s-au aflat şi alte familii care au contractat vacanţe prin aceeaşi agenţie de turism.

„Am ajuns si ni s-a spus ca nu suntem gasiti, iar managerul ne-a comunicat ca tour operatorul bulgar al agentiei din Romania a anulat rezervarile in cursul zilelor de sambata sau duminica pentru ca nu si-a primit banii”, a povestit Ştefania Tănăsescu.

CITEŞTE ŞI: Sute de turişti, înşelaţi de mai multe agenţii de turism patronate de aceeaşi femeie

Fără bani şi cu vacanţa distrusă, oamenii au fost nevoiţi să se întoarcă în ţară, iar acum vor să-şi facă dreptate. Totuşi, reprezentanţii agenţiei spun că nu au nicio vină şi că turiştii păgubiţi îşi vor recupera banii. Mai mult, ei susţin că nu este prima oară când au probleme din cauza resortului din Bulgaria. „Noi am făcut plăţile către resort, dar ei ne-au făcut numai probleme. Sunt sume pe care nu le mai recunosc brusc. Este incredibil ce se întâmplă în Bulgaria”, a declarat Silviu Cenuşă, reprezentant al S and S Travel.

Specialiştii în turism îi avertizează pe români să-şi aleagă cu mare atenţie vacanţele. „Eu ii rog pe turisti, indiferent unde merg, sa selecteze cu grija agentia de tursim, sa nu se opreasca la prima din blocul in care locuieste si care are sediul in camara apartamentului”, spune fostul ministru al Turismului, Dan Matei Agathon.

Anul trecut aproape un milion de turişti români şi-au petecut vacanţa pe litoralul bulgăresc.