Turiști șocați de nota de plată la un restaurant din Mykonos. Cum au fost păcăliți de greci să scoată din buzunar 860 de dolari

Găinăriile practicate de ani de zile de patronii restaurantelor de pe litoralul românesc au fost preluate și de greci. Doi turiști americani au avut parte de un șoc atunci când au văzut nota de plată la un restaurant din Mykonos.

10 feb. 2023, 08:53
Turiști șocați de nota de plată la un restaurant din Mykonos. Cum au fost păcăliți de greci să scoată din buzunar 860 de dolari
Turiști șocați de nota de plată la un restaurant din Mykonos.

Turiști șocați de nota de plată la un restaurant din Mykonos. Un cuplu din statul american Montana a avut parte de o experiență neplăcută în vacanța lor din Grecia.

Citește și ”Ne-a lăsat amanet la Mykonos”. Noi acuzații la adresa fraților Tristan și Andrew Tate

Turiști șocați de nota de plată la un restaurant din Mykonos

Totul a pornit de la nota de plată exorbitantă pe care au fost nevoiți să o achite la restaurant din Mykonos.

Jessica Yarnall, în vârstă de 31 de ani, și Adam Hagaun, în vârstă de 30 de ani, au mers să descopere frumusețile însoritei Ellade, însă au plecat cu un gust amar după ce au avut ghinionul să cadă în plasa unui patron grec.

Tinerii au mers într-un restaurant- bar de pe plaja din Platys Gialos din Mykonos, unde au consumat două mojito, patru picioare de crab și o salată grecească.

La final, cei doi au avut parte de un șoc atunci când chelnerii le-au adus nota de plată în valoare de 860 de dolari. Asta deși, potrivit turiștilor, personalul restaurantului le-a prezentat o băutură „shot glass” despre care au spus că este un exemplu de mojito de 26,80 dolari, însă au primit alte băuturi care i-a costat 107 dolari fiecare.

Mai mult, aceștia susțin că în meniu un picior de crab costa 40 de dolari, însă în realitate era 40 de dolari pentru un gramaj minim de picior de crab, necesar pentru a plasa o comandă.

Jessica spune că a rămas fără cuvinte atunci când a văzut suma șocantă și că cel mai tare a supărat-o atitudinea personalului care a insistat să plătească, așa că vrând nevrând au achitat nota de plată în numerar și au plecat.

„Erau chelneri afară care încercau să facă oamenii să intre. Ne-au întrebat dacă vrem să mâncăm și am spus că vom lua o băutură. Am cerut un meniu cu prețuri pentru a mă asigura că se încadrează în gama noastră de prețuri. Meniul ne dădea impresia că este un loc foarte accesibil pentru a mânca. Ne-am așezat și am discutat dacă să mâncăm sau nu. Au fost foarte insistenți. Ne-am gândit că poate așa este tradiția la ei și nu am vrut să fim nepoliticoși. Am întrebat ce ne recomandă și au spus că picioare de crab și o salată grecească, așa că am spus bine, stați să ne gândim, da ei deja au început să aducă pâine. Ne-am gândit că, în cel mai rău caz, ar fi 300 de dolari. Ne așteptam să fie un pic mai scump, dar nu atât de mult pe cât a fost, având în vedere calitatea mâncării”, a declarat turista.

Jessica și Adam spun că timp de doi ani au economisit bani pentru a călători în Grecia și nu s-au gândit o clipă că vor avea parte de o astfel de experiență mai ales că restaurantul respectiv părea accesibil.

Citește și Simona Halep, ultima vacanţă cu Toni Iuruc pe Insula Mykonos. Soţul apare în puţine poze