Udrea, atac dur la liderii liberali: Gorghiu, Blaga, Orban şi alţii se cred protejaţi de sistem, dar se înşală

Elena Udrea a declarat vineri la ieşirea de la Secţia 2 de poliţia, unde a dat subsemnatul pentru control judiciar în dosarul Gala Bute, că se vor formula acuzaţii la adresa lui Vasile Blaga în dosarul EADS şi că toţi cei care cred că sunt apăraţi de sistem sau de preşedintele Klaus Iohannis vor fi aruncaţi "în coşul de gunoi" de către sistem. Totodată, fosta şefă PMP s-a referit şi la cazul Alinei Gorghiu, care, în opiniei ei, ar trebui anchetată alături de Victor Ponta în dosarul Rovinari-Turceni.

30 oct. 2015, 11:13
Udrea, atac dur la liderii liberali: Gorghiu, Blaga, Orban şi alţii se cred protejaţi de sistem, dar se înşală

Elena Udrea a declarat la intrarea în secţia de poliţie că, în cadrul discursului din Parlament, ar fi vrut să se refere la Blaga, Gorghiu și Orban, dar și la alți politicieni care, în opinia ei, se cred protejați de sistem.

Citeşte şi: Cererea Elenei Udrea de ÎNLOCUIRE a procurorului de caz a fost respinsă

„În discurs am vrut să spun spre exemplu, că în mod cert Gorghiu, după cum Ponta e cercetat în dosarul Turceni-Rovinari, și ea este firesc să fie anchetată în acest dosar, chiar dacă azi dă declaraţii intrând prin uşa din lateral a DNA, nu pe unde e presa. Să spun că în mod cert în dosarul EADS, în care este pomenit Blaga, va fi un dosar în care vom vedea public că se vor formula acuzații împotriva sa. În cazul lui Orban există anchete în ceea ce priveşte măcar Transalpina, modul în care s-a finanţat Transalpina şi foarte mulţi alţi colegi care cred azi că sunt sub protecția sistemului sau că sunt apărați de Iohannis, care vor vedea că sistemul are un obiectiv: să preia puterea nedemocratic şi îi va folosi şi îi va arunca la coşul de gunoi”, a declarat Elena Udrea.

Totodată, aceasta precizează că era în arest cânt Alina Gorghiu se prezenta, în secret, la DNA.

„Gorghiu a intrat prin lateral la DNA. Eu eram în arest la vremea aceea. Numai unii intră unde e presa pentru a fi expuși mediatic. Pentru că ştiţi că odată ce intri la DNA, toată lumea te consideră vinovat sau dacă o faci cu cătuşe la mâini aşa cum am fost eu plimbată luni de zile în faţa dvs. ilegal (n.r. a jurnaliştilor), deja ești condamnat în opinia publică. (…) Parlamentarii ar trebui să spună bărbătește «nu am vrut să o protejăm pe Udrea (…),  dar e prea mult să vă spălaţi abuzurile cu mâna Parlamentului»”, a declarat Elena Udrea.