Udrea: Fără Băsescu, Justiţia ar fi rămas la nivelul BILEŢELELOR ROZ. Atacurile sunt orchestrate de Voiculescu

Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), a reacţionat, luni, ca urmare a scandalului în care este implicat Mircea Băsescu, spunând că preşedintele Traian Băsescu nu este implicat în nici un fel în acest dosar, iar toate atacurile sunt "orchestrate de Dan Voiculescu".

RomaniaTV.net
23 iun. 2014, 10:24
Udrea: Fără Băsescu, Justiţia ar fi rămas la nivelul BILEŢELELOR ROZ. Atacurile sunt orchestrate de Voiculescu

Udrea a declarat că Traian Băsescu nu are nicio implicaţie în acest dosar şi că nu a dorit nicio clipă să-l graţieze pe Bercea Mondial. Ea mai spus că în spatele acestui scandal se află Dan Voiculescu.

„Nu este nicio legătură între Traian Băsescu şi clanul Bercea. Nici un om de bună credinţă din România nu s-ar fi gândit că Băsescu l-ar fi graţiat vreodată pe Bercea sau pe cineva din familia acestuia. Atacurile de azi sunt orchestrate de Voiculescu, cel care se teme că justiţia va acţiona şi în cazul lui, în dosarul ICA”, a declarat Elena Udrea.

De asemenea, liderul PMP a mai spus că, fără Traian Băsescu, justiţia nu ar fi fost independentă, nu am fi putut vorbi azi de o justiţie independentă şi puternică, ci am fi avut o justiţie la nivelul traficului de influenţă făcut de Călin Popescu Tăriceanu prin bileţelele roz trimise pentru sprijinirea lui Dinu Patriciu.

„Fără Traian Băsescu, justiţia nu ar fi fost independentă, nu am fi putut vorbi azi de o justiţie independentă, puternică, fără presiuni, care să respecte legea şi dacă e vorba de un membru al familiei Băsescu. Fără Băsescu, am fi avut o justiţie la nivelul traficului de influenţă făcut de Călin Popescu Tăriceanu prin bileţelele roz trimise pentru sprijinirea domnului Patriciu. La finele mandatului lui Traian Băsescu, promisiunea de a avea o justiţie independentă e un obiectiv indeplinit”, a mai declarat Udrea.