Elena Udrea: Mulţi freacă menta VIDEO

Comicul a făcut legea în comisiile de buget. Ministrul Elena Udrea a stârnit veselia parlamentarilor susținând că-i va verifica pe angajații Cadastrului dacă nu cumva „freacă menta”.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 15:37
Elena Udrea: Mulţi freacă menta VIDEO

În timpul dezbaterii bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale, Elena Udrea a prezentat parlamentarilor motivele pentru care au crescut cheltuielile cu bunuri și servicii.

„A venit ANCPI la Ministerul Dezvoltării, de aici creşterea la bunuri şi servicii. ANCPI este o agenţie cu 3.000 de angajaţi. O să ne uităm anul acesta sa vedem dacă 3.000 de angajaţi chiar sunt utili sau mulţi dintre ei freacă… sunt angajaţi degeaba în agenţie, menta, mă rog”, a spus Udrea.

Udrea și-a dat seama că era pe cale să folosească o expresie neconvențională și a încercat să o înlocuiască cu o exprimare mai sobră, însă deputații și senatorii prezenți au sesizat cuvântul „freacă” și au izbucnit în râs, iar Udrea a lăsat capul în jos, vizibil jenată.

Bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost aprobat fără amendamente, cu 36 de voturi „pentru” şi 3 voturi „împotrivă”, în favoarea acestuia exprimându-se şi majoritatea parlamentarilor Opoziţiei.

De altfel, Udrea a şi fost lăudată de către parlamentarii Opoziţiei.

Ca să diluez acest misoginism care ni se reproşează, trebuie să reunoaştem cu toţii că ultimele trei ministere, Muncă, Transporturi şi Dezvoltare, coordonate de femei, au fost cele mai bine prezentate„, a spus liberalul Dan Radu Ruşanu.

După vot, preşedintele Comisiei de buget, Maria Barna, a concluzionat că bugetul instituţiei conduse de Udrea a primit cel mai mai mare număr de voturi „pentru”.