Costin Marculescu, condus pe ultimul drum. Actorul a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea

Costin Mărculescu a fost înmormântat în cimitirul Reînvierea din Capitală. Actorul a fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni. Cândva celebru și bogat, Costin Mărculescu a murit în sărăcie, în condiții încă neclare: a făcut infarct și a căzut îmbrăcat în cadă. Așa a fost găsit după trei zile de pompierii care au spart ușa.

RomaniaTV.net
13 iun. 2020, 06:36
Costin Marculescu, condus pe ultimul drum. Actorul a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în apartamentul său din București, în cadă, îmbrăcat, în noaptea de miercuri spre joi. A murit la doar câteva zile înainte să împlinească 51 de ani.

Corpul neînsufleţit a fost preluat de legiști și dus la INML pentru a i se preleva probe, pentru a se afla motivul decesului. Astfel, după ce a ieșit autopsia, s-a descoperit că actorul ar fi murit din cauza unui infarct.

Gafă CUTREMURĂTOARE! Ce scrie pe crucea lui Costin Mărculescu FOTO

În certificatul de deces al lui Costin Mărculescu, la rubrica cauza morşii apare „infarct”. În certificatul de deces scrie și că afecțiunea care a provocat moartea directă este „insuficiență cardio-respiratoriu acută”.

Mircea N Stoian, atac dur la Costin Mărculescu: „Considera că e sub demnitatea lui să muncească să-şi câştige existenţa” VIDEO

Acum se așteaptă acum și rezultate toxicologice, în urma cărora se stabilește dacă avea și alte substanțe în sânge.

Rezultatul autopsiei lui Costin Mărculescu! De ce a murit, de fapt, fostul actor FOTO DOCUMENT

Sâmbătă, zeci de prieteni, dar și oameni care l-au îndrăgit s-au strâns la capela unde a fost depus Costin Mărculescu. Chiar dacă în ultima perioadă a vieții a fost un om singur, pe ultimul drum i-a avut alături pe toți cei la care a ținut. La înmormântarea lui Costin Mărculescu au venit și vedete : Gheorghe Turda, Oana Roman, Pepe sau Mihai Mitoșeru.

Preoții au ținut slujba afară, în fața capelei, pentru a nu fi restricționat numărul celor care au dorit să participe.