ULTIMA ORĂ Care este starea lui Ion Caramitru. Ce a pățit actorul în spital la trei săptămâni de la internare

Ion Caramitru se află tot în spital, luptându-se, se pare, cu un stafilococ foarte rezistent şi în faţa antibioticelor. Artistul a fost internat de mai bine de trei săptămâni.

30 aug. 2021, 21:06
ULTIMA ORĂ Care este starea lui Ion Caramitru. Ce a pățit actorul în spital la trei săptămâni de la internare

ULTIMA ORĂ Care este starea lui Ion Caramitru.  Starea de sănătate a unuia dintre cei mai îndrăgiţi actori români ai momentului începe să ofere destule semne de îngrijorare. Internat din jurul datei de 10 august în Capitală, Ion Caramitru, 79 de ani, se află tot în spital.

ULTIMA ORĂ Care este starea lui Ion Caramitru

Preşedinte al UNITER şi deopotrivă manager general al Teatrului Naţional din Bucureşti, Ion Caramitru a fost afectat, după toate informaţiile, de o infecţie în sânge, care i-a dat peste cap toate planurile de vacanţă. Familia sa a refuzat contant să ofere amănunte.

„Se pare că perioada sa de spitalizare va mai dura. Nu ştiu să vă dau detalii, fiindcă nu le-am primit nici eu la rândul meu. Tot ce ştiu este doar că medicii care se ocupă de soarta lui Ion Caramitru au decis să apeleze la o terapie mai lungă cu anitibiotice”, a declarat Ioan Onisei, directorul general adjunct al Teatrului Naţional din Bucureşti, pentru Impact. Acesta a reamintit şi amănuntul conform căruia îndrăgitul actor se afla acasă, în concediu, când au debutat problemele de sănătate pe care medicii nu au reuşit încă să le rezolve: „Noi programăm spectacolele şi în funcţie de agenda actorilor noştri şi a invitaţilor cu care colaborăm deseori. Sigur că, în aceste condiţii, niciun spectacol al lui Ion Caramitru nu a fost încă reprogramat şi nici nu putem anticipa când vom face acest lucru. De altfel, nu aş şti a vă răspunde nici când se va întoarce la muncă”.

Lamia Beligan s-a căsătorit în secret! Cum s-a îmbrăcat fiica lui Radu Beligan la cununia religioasă FOTO

„Ce înţeleg că s-a petrecut ţine puţin de un scenariu cu care sigur s-au confruntat şi alte persoane, fiindcă nu e vorba totuşi de o noutate absolută. Pur şi simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap. În plus, pare că a fost şi foarte puternică, fiindcă după tot felul de analize şi un tratament constant cu antibiotice, ea încă pare că are un cuvânt greu de spus!”, a mai declarat Ioan Onisei.


loading...