Ultima profeţie a celebrei vindecătoare Djuna: „Perioada teribilă va fi precedată de o boală periculoasă ce se va instala la plămâni”

Legendara specialistă în astrologie Djuna, lecuitoarea de taină a liderilor de la Kremlin din perioada sovietică, a devenit o veritabilă vedetă media după 1990. Ultima profeţie este terifiantă.

25 aug. 2021, 19:48
Ultima profeţie a celebrei vindecătoare Djuna: „Perioada teribilă va fi precedată de o boală periculoasă ce se va instala la plămâni”

Scriitoarea sovietică și rusă Djuna Davitașvili, vindecătoare și astrolog, șefa ”Academiei internaționale pentru științe alternative”, a reușit, înainte să moară, în 2015, să prezică la ce trebuie să se aștepte Rusia în următorii ani. Iar anul 2021 a fost definit drept hotărâtor pentru țară, relatează Moskovski komsomoleț.

Astfel, Djuna a avertizat că va fi o perioadă de cinci ani extrem de dificili pentru Rusia. Iar anul 2021 ea l-a definit drept hotărâtor.

”Perioada hotărâtoare va fi precedată de o boală periculoasă ce se va instala la plămâni”, a prezis vindecătoare, ale cărei cuvinte sunt citate de agenția Newinform.

Potrivit spuselor sale, ca urmare a acestei perioade, mulți ruși vor ajunge în pragul sărăciei. Totuși, agricultura se va dezvolta.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie apocaliptică despre România: „Ziua s-a transformat în noapte. Să ne rugăm Domnului”
Astrologul a precizat, de asemenea, că la cârma Rusiei se va instala o conducere strălucită, iar după încheierea crizei va începe un viitor minunat, iar oamenii vor simți că Rusia este cel mai bun loc unde se poate trăi pe planetă.

”Rusia va înflori și, oricum, vom întrece întreaga lume”, a apreciat Djuna.  Pe numele ei adevărat Evghenia Davitaşvili, Djuna s-a născut în regiunea Krasnodar (sud-estul Rusiei) şi a fost „o versiune masculină a lui Rasputin în anii 1980”, a declarat, pentru AFP, producătorul muzical Igor Matvienko, care a fost căsătorit cu ea timp de o lună la sfârşitul anilor 1980. Îi plăcea să sublinieze că are origini orientale şi îi plăcea să fie numită „prinţesa asiriană”, a afirmat el.

Multă lume a auzit de Djuna, vindecătoarea care trata fără să atingă pacientul. Se pare că a fost înzestrată cu puteri bioenergetice speciale, greu de explicat, dar cu efecte spectaculoase. Ani de zile, a fost studiată de oamenii de ştiinţă, mai ales că, în perioada când faima ei dădea ocol pămîntului, se ocupa de sănătatea fostului lider sovietic Leonid Ilici Brejnev.
Cercetătorii n-au înţeles nici până azi cum putea să vindece boli grave de la distanţă, prin aşa-zisa tehnică a masajului fără contact. După destrămarea URSS-ului, nu s-a mai auzit de Djuna. Dar sfaturile ei naturiste au fost publicate, spre bucuria celor care cred în virtuţile tămăduitoare ale celebrei rusoaice.

Printre figurile celebre care au apelat la serviciile ei de astrolog s-au numărat Leonid Brejnev, fost secretar general al Partidului Comunist din URSS (PCUS), care a încetat din viaţă în 1982, şi Eduard Şevardnadze, ministru de externe sovietic în perioada lui Mihail Gorbaciov, până în 1991, devenit ulterior preşedinte al Georgiei.
„Nu a dezvăluit niciodată conţinutul consultaţiilor’ oferite de ea, a menţionat Igor Matvienko, care îşi aminteşte că, în acea perioadă, Djuna era cu regularitate dusă de o limuzină la Krelmin şi că apartamentul în care locuiau, în apropiere de strada Arbat, era un loc la modă, în care ‘se înghesuiau liderii de la Kremlin şi diferiţi artişti”.

„Aproape întregul Birou Politic (organul suprem al Comitetului Central a PCUS) a asistat la căsătoria noastră, în centrul Moscovei”, spune artistul, care era cu 11 an mai tânăr decât cea care i-a fost soţie foarte scurt timp.

Carmen Harra, previziuni despre Florin Cîţu: ”Are un an foarte bun și este favorizat în aproape toate deciziile pe care le ia”

El susţine că a beneficiat el însuşi de calităţile vindecătoare ale Djunei, care i-a rezolvat o problemă de la un genunchi „cu un simplu gest al mâinii”.

Pasionată de pictat şi de scrierea versurilor, ea a fondat în 1990 o Academie internaţională de ştiinţe oculte, iar din 1991, după destrămarea fostei URSS, a apărut frecvent în presă. S-a retras însă complet din viaţa publică şi trăia izolată din 2001, după ce fiul ei Vakhtang a murit într-un accident de maşină.


loading...