ULTIMELE CUVINTE ale lui Răzvan Ciobanu, ţi se face părul măciucă: „Ce ai, bă, cu mine?!”. Continuarea îţi va da fiori

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină. Circumstanţele în care s-a produs accidentul sunt încă neelucidate complet și dau liber la speculaţii şi teorii ale conspiraţiei!

03 mai 2019, 09:39

Ultimele imagini cu Răzbvan Ciobanu sunt într-un club din Constanţa. Îmbrăcat casual, cu cămaşă de blugi cu mânecă lungă, pantaloni, de asemenea, din jeanşi, ochelari de soare negri. Are o ţigară în mâna stângă şi se îndreaptă către ieşirea dinspre mare a terasei!

ULTIMELE IMAGINI cu Răzvan Ciobanu ÎN VIAŢĂ. „A intrat cu capul în geam. Avea o privire de speriat, mai avea puţin să plângă” VIDEO

Peste numai trei minute, la ora 17.40, cei câţiva picoli încep să se agite, semn că vin clienţii! Dacă priviţi cu atenţie în unghiul din partea dreaptă a ecranului, designerul revine la barul de pe terasă! În mâna dreaptă îşi ţine telefonul mobil.

După câteva secunde, se reîntoarce la masa amplasată în afara terasei! Este ora 17.41 când Răzvan Ciobanu stă aşezat pe spătarul unui scaun, fumează o ţigară şi citeşte ceva pe telefon. La un moment dat, cumva nesigur în mişcări se duce glonţ către zona de calculatoare şi intră în vorbă cu unul dintre băieţii de acolo.

După discuţia la care au participat aproape toţi ospătarii Răzvan se retrage iarăşi în „cuibul lui”. Nu pentru mult timp, pentru că pleacă iarăşi în plimbare haotică pe terasă.

EXCLUSIV. Dezvăluire INCREDIBILĂ. Prietenul lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea. Ce s-a găsit în casa designerului VIDEO

De pe această cameră, imaginile sunt mai clare! Răzvan Ciobanu intră în urma a trei tineri. Poartă ochelari de soare, iar degetul mare al mâinii stângi îl ţine în buzunar! Schimbă câteva vorbe cu o persoană aflată în spatele lui!

La nici douăzeci de secunde, Răzvan Ciobanu apare pe camerele de supraveghere în timp ce se sprijină de o balustradă. 

Creatorul de modă întoarce capul de parcă ar aştepta venirea unei cunoştinţe! Apoi, trage un fum şi aruncă ţigara! Pune un pahar pe masă şi îşi aprinde încă o ţigară!

După douăzeci de secunde, Ciobanu revine pe terasă, de această dată fără ochelarii de soare pe care îi ţine în mână. Se uită în dreapta şi în stânga! Trădează o stare de agitaţie! Aruncă o privire spre bar, apoi iese din raza camerelor de supraveghere!

S-A AFLAT! Unde şi cu cine a petrecut Răzvan Ciobanu pe Litoral. Cine a achitat NOTA DE PLATĂ de 14.000 DE LEI a ultimului PARTY

Trei bărbaţi apar pe terasă şi, din imagini, pare că discută aprins! La o diferenţă de cinci secunde, Răzvan Ciobanu revine în incintă, trece pe lângă ei. Are perechea de ochelari în mâna stângă, iar telefonul în dreapta! Depăşeşte scena improvizată, apoi, parcă ar vrea să plece! Însă se reîntoarce şi se îndreaptă către masa lui! Toată această plimbare se consumă în patruzeci de secunde!

Este aproape 17.43! După numai cinci secunde, camerele de supraveghere îl surprind în timp ce revine. Din imagini reiese că ospătarul îi arată ceva sau îl ajută cu o informaţie!

Ies la iveală detalii șocante despre moartea celebrului designer Răzvan Ciobanu! Una dintre ultimele discuții avute de acesta înainte de tragicul accident a fost cu un ospătar! Ce au vorbit cei doi?

CAMERA ASCUNSĂ: Răsturnare de situaţie, detalii INCREDIBILE oferite de proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu

În emisiunea Xtra Night Show au ieșit la iveală noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Chelnerul cu care a vorbit ultima oară celebrul designer a făcut dezvăluiri de-a dreptul incredibile:

„A venit pe terasă unde lucrez eu, şef de restaurant. În jurul orei 5 după-amiază, duminică. A stat pe terasă undeva între o oră jumate, două. A mai fost cu două fete şi doi băieţi. E prima dată când l-am văzut pe terasă la noi.

A băut o apă plată şi ştiu că îşi comandase un suflaki la colegul meu. Când a venit se plimba prin restaurant şi a venit aşa puţin dezorientat la mine întrebându-mă dacă am ceva cu el, vreau să-l bat sau ce am cu el.