Ultimele detalii despre repatrierea lui Cornel Galeş. Când va fi înmormântat fostul soţ al Ilenei Ciuculete

Trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş va fi adus în România, săptămâna viitoare, după ce în urmă cu doar câteva zile a fost implicat într-un accident mortal produs în Spania. Naşa de cununie a lui Cornel şi a artistei Ileana Ciuculete, a anunţat că s-au demarat procedurile de repatriere, iar detaliile înmormântării au fost deja stabilite.

RomaniaTV.net
04 dec. 2019, 08:14
Ultimele detalii despre repatrierea lui Cornel Galeş. Când va fi înmormântat fostul soţ al Ilenei Ciuculete

„Ştiu din surse sigure, de la naşa lui Cornel şi a Ilenei Ciuculete, că de repatriere se ocupă Viviana. Deşi nu mai erau împreună. Repatrierea a costat-o 3.650 de euro. A angajat o firmă care să-l aducă. A mai dat 400 de euro pentru că Cornel se află la morgă în Valencia. Orice zi la morgă se plăteşte. E foarte greu, se stă atât de mult până ies actele. (…) Sicriul a costat-o 1.000 euro. Cred că o sa vina cu masina, nu cu avionul. Viviana se va ocupa de înmormantare. A vorbit şi cu preotul si cu groparul, cu toata lumea. Înmormantarea lui Cornel va avea loc pe 12 decembrie”, a spus Veronica Măgureanu, o apropiată a lui Cornel Galeş. 

„Cornel era un om cu un suflet extraordinar de bun. Desi plecase in Spania, luna de luna trimitea la administratora cimitirului cate 1.000 de lei ca Zânica lui sa aiba in fiecare zi flori proaspete pe mormant. Dumnezeu i-a unit şi sper că sufletele lor sunt fericite acolo la ingeri sus, cu siguranta pentru ca au avut suflete bune”, a mai dezvăluit Veronica Măgureanu. 

Cornel Galeş, fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete, și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident rutier petrecut la sfârşitul săptămânii trecute în Spania.

Ultima dorinţă a lui Cornel Galeş. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de naşa Doina Belu