Ultimele imagini cu Cristina Ţopescu în viaţă. A filmat cu telefonul mobil

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare, în patul din propria locuinţă, duminică seară. Din păcate nu au putut fi trase primele concluzii privind cauzele decesului, din cauza stării în care se afla trupul neînsufleţit. Ultimul eveniment la care a participat a fost comemorarea eroilor Revoluţiei.

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 20:10
Ultimele imagini cu Cristina Ţopescu în viaţă. A filmat cu telefonul mobil

Cristina Țopescu a făcut un live pe data de 22 decembrie, pe contul său de socializare chiar din mijlocul mulțimii. Vedeta a filmat omgaiul adus eroilor Revoluției din 1989. „Suntem în Piața Revoluției, pe treptele Ministerului de Interne, acolo unde înainte de 1989 a fost sediul C.C.A.P.C.R, aici vom citi numele victimelor care au căzut în decembrie 1989. Numele vor fi citite de rudele victimelor și de noi câțiva oameni din societatea civilă care simțim nevoia să facem asta. Dacă n-ar fi fost ei, dacă n-ar fi murit ei, noi poate nu am fi în viață și nu am fi avut libertatea pe care o avem acum. Mai e puțin și vom ajunge la momentul culminant al acestei comemorări și aniversări în același timp, momentul citirii 1142 de victime din toată țara. Voi citi și eu 40 de nume ale eroilor noștri, sunt onorată să fac asta!” a transmis Cristina Țopescu în cadrul filmării.

Magda Vasiliu, mesaj dur după moartea Cristinei Ţopescu! „Văd atâta ipocrizie încât mi-e silă” 

Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani. 

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.