Ultimul clip video cu Andrei, chiar înainte să-și piardă viața. Tânărul de 19 ani s-a filmat când mergea cu mașina cu 200 de km/h cu un Mercedes AMG GT

A apărut filmarea cu Andrei, tânărul de 19 ani care a murit în accidentul din Dobroești, Argeș, în urmă cu câteva luni.

10 feb. 2023, 10:41

Accidentul tragic s-a petrecut în urmă cu trei luni, în Dobroești, Argeș. Andrei s-a filmat în timp ce see plimba cu un Mercedes AMG GT, cu 200 de km/h. Videoclipul a fost recuperat chiar din telefonul tânărului.

Tânărul a lovit și a rupt doi stâlpi, iar apoi s-a făcut bucăți lovind un copac.

Citește și Accident cumplit în Italia. Un șofer român de TIR a căzut de la 15 metri înălțime. Imagini dramatice

Andrei a făcut o filmare cu telefonul mobil, care ulterior a fost recuperată de familie. „200km la ora, zici că zboară, să mor eu!”, a spus pasagerul din dreapta.

Mașina a ieșit de pe șosea, a lovit un stâlp de electricitate, apoi s-a răsturnat și s-a oprit într-un copac. Andrei, care era pasager pe locul din dreapta şoferului, a murit în urma accidentului. Șoferul este și acum, la trei luni de la accident, în spital. El este cercetat pentru ucidere din culpă.

Dialogul dintre cei doi tineri:

– De la zero?
– Da!
– Ia! E zero acuma.
– 100 km! Ha, ha!
– 200! Mamă, Ioane, zici că zboară, să mor eu! …

Citește și Accident grav. Doi copii au murit și alți șase au fost răniți după ce un autobuz a intrat în clădirea unei grădiniţe

Accidentul cumplit a avut loc în noiembrie în comuna Dobrești, din Argeș. O mașină în care se aflau doi tineri, prieteni, a ieșit de pe șosea, s-a izbit de un stâlp de telefonie, după care s-a oprit într-un copac.

Amândoi au fost scoși din caroserie cu descarcerarea. Deși i-au făcut manevre de resuscitare mai bine de o oră, salvatorii n-au mai putut face nimic pentru pasagerul din dreapta, un tânăr de 19 ani. Era fratele unui agent de poliție dintr-o comună apropiată.