Ultimul mesaj trimis Petrică Mîţu Stoian fiului său de suflet: „Mi-a spus nişte lucruri”

Ultimul mesaj trimis Petrică Mîţu Stoian fiului său de suflet. Moartea îndrăgitului cântăreţ de muzică populară a şocat şi întristat pe toată lumea, de la familie, prieteni până la fani. Una dintre persoanele cele mai afectate este fiul său de suflet, Alin Gabriel Matei.

09 nov. 2021, 09:25
Ultimul mesaj trimis Petrică Mîţu Stoian fiului său de suflet: „Mi-a spus nişte lucruri”
Ultimul mesaj trimis Petrică Mîţu Stoian fiului său de suflet

Ultimul mesaj trimis Petrică Mîţu Stoian fiului său de suflet. Artistul a fost căsătorit, însă nu a avut copii. Tocmai din acest motiv s-a apropiat extrem de tare de Alin Gabriel Matei, pe care îl considera fiul său de suflet.

Citeşte şi: Petrică Mîţu Stoian nu şi-a ales locul de veci la întâmplare. Cine este femeia lângă care va fi înmormântat

Ultimul mesaj trimis Petrică Mîţu Stoian fiului său de suflet

Tânărul mărturiseşte că a vorbit cu Petrică Mâțu Stoian chiar cu o zi înainte de tragedie. Aflat la Ansamblul Maria Tănase, locul unde trupul neînsuflețit al artistului a fost depus luni seara, Alin Gabriel Matei a făcut declaraţii emoţionante.

Alin susține că artistul i-a mărturisit că se simte bine și i-a transmis tânărului îmbrățișări. În ultimul mesaj, i-a scris să fie puternic, peste toți, iar apoi au încheiat convorbirea.

Nu am cuvinte. Sunt devastat de când am aflat. O bună bucată din sufletul meu nu mai există, s-a dus. E o durere prea mare, a plecat prea devreme. Mai avea multe de spus. (…) Mi-a spus niște lucruri, m-a învățat niște lucruri, dar mai avea să-mi spună multe.

Vineri am vorbit. Mi-a trimis poze. Îmi spunea ”Copile, sunt bine”. Trebuia să merg la o emisiune și mi-a zis, asta e ultimul mesaj, ”Băiatul lu’ nenea, să fii tare, peste ei! Te pupă nenea” și atât. Ăla a fost ultimul mesaj. Eram copilul lui pe care și l-a dorit foarte mult și nu l-a avut”, a spus Alin Gabriel Matei, potrivit Evz.ro.

Surorile lui Petrică Mîţu Stoian, declaraţii cutremurătoare despre ultimele lui clipe de viaţă

Întrebate dacă Petrică Mîţu Stoian s-a plâns vreodată că are probleme de sănătate, surorile artistului au spus: „Cu tensiunea, ca orice om. Nu suntem sănătoşi toţi. Nu ştiam să fie grav”.

Surorile artistului cred că dacă nu s-ar fi dus la clinica respectivă ar mai fi fost şi astăzi printre noi: „Părerea mea e că la clinica aceea… el nu trebuia acolo internat. A spus că merge în staţiune, nu a specificat unde şi cum. A spus că merge să se odihnească.

Şi apoi am aflat dimineaţa, m-a sunat copilul fratelui meu şi mi-a spus că Petre e rău. Mă sperii şi eu, mă panichez, nu mai ştiu exact cum a fost în momentul acela. L-am sunat pe soţ, i-am spus să mergem la spital în Reşiţa. Am aflat că a mers la clinica respectivă să se trateze”. (Citeşte AICI mai multe detalii)