ULUITOR. La opt luni cântăreşte 20 de kilograme, după ce mama l-a ÎNDOPAT de câte ori plângea

Dacă în România avem copii care la câţiva anişori cântăresc cât bebeluşi de doar câteva luni, în Columbia a fost descoperit exact contrariul. Un bebeluş de numai opt luni are o greutate de 20 de kilograme, cât un copil de 5-6 ani.

RomaniaTV.net
21 mart. 2014, 13:05

Santiago Mendoza a ajuns să fie cel mai gras copil de vârsta lui din Columbia, după ce mama sa l-a hrănit ori de câte ori plângea. Acum, băieţelul de numai opt luni a fost luat de lângă mama sa de o organizaţie care vrea să-l „salveze” pe micuţ şi să-i ofere un tratament care să-i salveze viaţa, întrucât aceasta este în pericol din cauza obezităţii.

Mama copilului, Eunice Fandino, a recunoscut că, din cauza ignoranţei sale fiul ei a ajuns în asemenea hal, povestind că ori de câte ori acesta plângea, i-a dat lapte sau mâncare pentru a-l calma. Realizând că i-a făcut copilului său mai mult rău decât bine, femeia a apelat în cele din urmă la specialişti, mai ales că şi ea a devenit prizonieră în propria casă, Santiago fiind prea greu pentru a fi scos din casă.

Citeşte şi Povestea băieţelului care la DOI ANI avea o greutate de 33 de KILOGRAME. Vezi cum a fost salvat FOTO

Acum, după ce a fost preluat de o fundaţie specializată, Santiago va fi băgat la regim şi nu este exclus să fie supus chiar şi unor operaţii.

„Are nevoie de un tratament pe termen lung, de educaţie, de mâncare sănătoasă şi când va creşte de activitate fizică”, a explicat un medic pentru publicaţia columbiană El Espectador. Dacă nu va fi supravegheat acum, în viitor Santiago riscă să se îmbolnăvească de diabet, de hipertensiune arterială şi să aibă probleme grave ale organelor interne.

Citeşte şi ŞOCANT: O fetiţă de numai 10 ani cântăreşte deja 112 kilograme