Autorul crimei din Timişoara a fost prins. Adolescentul de 16 ani a strangulat-o pe femeie şi a tâlhărit-o

Principalul suspect în cazul crimei ţşocante de la Timişoara şi-a recunoscut fapta. Adolescentul de 16 ani a fost surprins de camerele de supraveghere chiar atunci cand alerga cu geanta femeii pe care a tâlhărit-o şi ucis-o. In urma audierilor, el a fost retinut pentru 24 de ore.

RomaniaTV.net
31 oct. 2020, 07:13
Autorul crimei din Timişoara a fost prins. Adolescentul de 16 ani a strangulat-o pe femeie şi a tâlhărit-o

Adolescentul de 16 ani si-a recunoscut fapta după ore de audieri la Poliţie. El le-a povestit oamenilor legii cum a ajuns să o ucidă pe femeia de 38 de ani pentru a-i fura portofelul, telefonul mobil, dar si o plasa cu cumparaturi.

 

Victima care se intorcea de la muncă nu a mai avut nici o șansă in fata criminalului care a strangulat-o pana la ultima suflare.

Criminalul minor este din din localitatea Moșnița Veche și locuiește cu familia într-un container. El a fost retinut pentru 24 de ore.

Incidentul a avut loc joi seara în zona Girocului, pe strada Jean Monet. Femeia a fost atacată în jurul orei 22:00, într-o zonă slab iluminată, cu puține case.

Femeia se întoarce de la muncă, în momentul în care un bărbat a încercat să îi smulgă geanta. Victima ar fi încercat să se apare, însă bărbatul a lovit-o. Aceasta a căzut la pământ. Cel mai probabil agresorul s-a speriat şi a strâns-o de gât.

 

Mai mulți trecători au găsit-o pe femei în mijlocul drumului și au sunat la 112. O ambulanță a interveni la locul tragediei, însă în ciuda eforturilor medicilor, femeia a decedat.